{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Skorpion

 2021   Pilt :  freepik Armastus Aasta algus...

 2021

 

Pilt :  freepik

Armastus

Aasta alguses on sul ilmselt tunne, et kõik läheb liiga aeglaselt. Oled sa siis vallaline või mitte: mitte miski ei tule sinu harjumusi muutma ja sa lööd nurru oma rahulikus ja harjumuspärases rutiinis. Suvel mõjutab su tähetaevast Neptuun, kes on hinge ja kujutlusvõime planeet ja tekitab sinus soovi armastada teistmoodi, kirglikumalt, spirituaalsemalt. Need, kes on suhtes, tahavad alustada mõne uue, tähendusrikka ja sümboolse ühise projektiga. Tõelised muutused leiavad aga aset alles sügisel. Oktoobrikuus tuleb Veenus sinu taevasse ja ehib su taeva armastuse, õrnuse ja kirega. Ta muudab sind atraktiivsemaks ja külgetõmbavamaks kõikide silmis. Sinu positiivne aura tõmbab ligi head õnne. Kui sa oled vallaline, siis on see ideaalne hetk selleks, et väljas käia ja olla muretum. Kuidas ka ei ole, sinu sünnipäev tuleb unustamatu.

 

 

 

 

 

Karjäär

Tasapisi avanevad uued silmapiirid ja võimalused töö juures. Sa teed üsna riskantseid tehinguid ja panustad kõrgelt aga see kõik on seda väärt. Kui sa tegutsed südamega, saad sa väärilist tasu. Neptuun toetab sind kogu aasta jooksul, ära unusta teda tänada.

 

Lähedased

Sellel aastal pühendad sa eriti palju tähelepanu oma perele. Sa pöördud lähedaste poole, et leida vastuseid mõningatele oma küsimustele, et õppida end paremini tundma ja saada teada rohkem asju oma lapsepõlve kohta. Võib-olla tahad sa peret luua või siis suurendada. Kuidas ka ei ole, kõik vastused, mida sa ootad, kukuvad taevast nagu ilusad sügislehed.

 

 

 

 

Hea otsus

Külva positiivsust enda ümber. Sellel aastal on sul väga oluline roll mängida ja see seisneb teistele rõõmu, lootuse ja armastuse jagamises. Tähed teavad, kuidas sind selle eest tänada.

 

Ideaalne sihtkoht

Dubai. Oma elektrilise energia, sooja kliima, erksate värvide ja eksootiliste maitseelamuste poolest. Ja lihtsalt muutuste pärast.

 

Talisman

Initsiaalid. Sinu armastuse, lapse, kaitseingli omad. Mõne ehte peal või tätoveeringuna, et sulle meelde tuletada iga hetk seda armastust, mida sa tunned. 

 

© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole