{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Kaalud

 2021   Pilt :  freepik Armastus Selle aasta ...

 2021

 

Pilt :  freepik

Armastus

Selle aasta alguses on sul aeg-ajalt tunne, et su elu läheb nagu aeg-luubis, nagu liiguksid sa edasi vati sees. Kui sa oled suhtes, siis jaanuarist novembrisse on teie vahel rahulik ja turvaline rutiin. Kui sulle meeldib rahu, harmoonia ja kindlustunne, siis peaksid sa olema õnnelik.  Novembris hakkavad asjad aga muutuma ja sellega muutuvad ka su harjumused. Tõenäoliselt tekib sul soov tuua oma suhtesse värskust tänu Marsile. Aga sa ei pea seda kartma, sest tänu Merkuurile suudad sa väljendada rahulikult oma soove ja ootusi oma teisepoolele. Need, kes on vallalised, leiavad rohkem aega iseendale pühendamiseks. Kasutage seda targalt ära. Analüüsige oma maitseid ja soove ning esitage endale õigeid küsimusi, mõtelge sellele, mis teid tõeliselt õnnelikuks teeb. Ärge tekitage endas pinget. Sügise lõpus Marss ja Merkuur aitavad sul tegutseda. Veenus aga lisab sulle võlu ja atraktiivsust. Novembris kohtud sa mõne Lõvi või Sõnniga ja see kohtumine võib olla saatuslik. 

 

 

 


Karjäär

Kui sa oled kaalunud eriala muutust, siis kohe see aset ei leia. Aga varu kannatlikkust, sest see on seda väärt. Novembris või umbes seal kandis, kingivad planeedid sulle palju häid võimalusi. Marss ise tuleb Merkuuri järel ja muudab su projektid ja plaanid reaalsuseks. Kõik sujub ideaalselt. Kuni senimaani aga jaga oma ideesid, kirjuta, märgi üles ja ole positiivne ning optimistlik.


Lähedased

Sõprus ja pere on sinu elu keskmes ning nende kõrval veedad sa väga ilusaid hetki. Üks väga tähtis inimene - mõni Sõnn, Neitsi või Kaljukits - kes on sinust vanem, annab sulle väga head nõu ja aitab sul vaadata õiges suunas. Ümbritse end positiivsete inimestega, kes rikastavad su hinge ja südant. Ära kaota oma aega ja energiat nendega, kes sind väärt ei ole.

 

 

 


Hea otsus

Uuenda oma eluviisi. Paranda oma toitumisharjumusi, lõpeta suitsetamine, organiseeri oma aega paremini, eelista eetilist moodi, looduslikke tooteid... ära unusta, et iga väike liigutus teeb sinust parema inimese nii seesmiselt, kui välispidiselt.


Ideaalne sihtkoht

Mets. Sellel sügisel tahad sa minna loodusesse, vaadata lehtede langemist, kuulata lindude laulu. Metsamajake oleks ideaalne koht, kus mõtiskleda elu üle ja rajada väike aiamaa.


Talisman

Roosa kvarts. See armastusekivi aitab sul enda eest paremini hoolitseda ja äratada oma sisemist jõudu. Masseeri oma nägu igal hommikul Gua Sha roosa kvartsiga, nii saad sa endale täiesti uue naha.

Kommentaare ei ole