{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Neitsi

 2021   Pilt : freepik Armastus Juba enne kevade ...

 2021

 

Pilt : freepik

Armastus

Juba enne kevade algust tunned sa suurt soovi teha suurpuhastus ja muuta oma harjumusi. Pluuto tantsib valssi sinu läheduses ning saadab sulle sõnumi, tekitades soovi kõike uueks teha. Ta paneb sind järele mõtlema oma elu ja suhte üle ning järgi uurima, mida sa tegelikult ise tahaksid. Sa katsud leida vastuseid oma hinge põhjast ja eemaldudes kõigest sellest, mis tundub sulle üleliigne ning pealiskaudne. Kevadel võib sul tekkida tunne, et midagi õieti ei muutu sinu elus aga tegelikult see päris nii ei ole. Ilma, et sa ise sellest endale aru annaksid, ehitad sa vähehaaval soliidse ja tugeva aluse, mis aitavad sul leida tagasi sisemist tasakaalu. Augustis tuleb Veenus sinu tähetaevasse ja tasub kõiki sinu pingutusi kõige ilusama kingitusega, milleks on armastus. See ilus planeet ümbritseb sind usalduse, heatahtlikkuse ja armastusega kuni aasta lõpuni ning tõotab üsna romantilist sügist. Koos Merkuuriga, kes toob head õnne ja häid uudiseid, täidab ta kõik sinu soovid. Sa oled seda väärt. 

 

 

 


Karjäär

Kui sul on tunne, et asjad kohe üldse ei liigu ja sul on lihtsalt igav, siis varu veel natuke kannatlikkust. Marss ja Merkuur tulevad muutma su harjumuspärast rütmi juba sellel suvel ja kingivad sulle septembrikuus terve sületäie õnne, edu ja häid uudiseid. Ãœheskoos saadavad nad sulle energiat ja motivatsiooni, mida sa vajad oma projektide ja plaanide ellu viimiseks ja aitavad sul uskuda oma unistustesse. Tavaliselt sulle muutused ei meeldi, seekord aga on sul ainult soov riskida. Ja miks mitte? Kui sina ise endasse usud, siis aitavad ka tähed sind. 


Lähedased

Järgmiseks kolmeks kuuks riputa ukse peale silt, et keegi sind ei segaks. Ja kui seda kuulda ei võeta, siis ära anna alla, vaid pikenda tähtaega veel paari kuu võrra. Sageli inimesed (pere, sõbrad, töökaaslased) tulevad liiga tihti uksele koputama ükskõik millal ja ükskõik, mille pärast. Aga sellel aastal Pluuto valvab sinu rahu üle ja aitab sul teha vahet nende vahel, kes on seda väärt ja kes mitte.

 

 

 


Hea otsus

Hoolitse iseenda eest. Sellel aastal organiseeri oma aega selle ümber, kes on sulle kõige tähtsam ja selleks oled sina ise. Katsu ärgata hommikul mõni minut varem ja leiad natuke aega lihtsalt iseendale. 


Ideaalne sihtkoht

Šveits. Roheliste mägedega, imeilusa maastikuga riik, mis meenutab postkaarti.


Talisman

Roos. Ilu, headuse ja pühendumuse sümbol, võib ta ka torgata seda, kes segama julgeb tulla.

Kommentaare ei ole