{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Kalad

 2021   Pilt : freepik Armastus Sinu aasta t...

 2021

 

Pilt : freepik

Armastus

Sinu aasta tuleb üsna kirju sündmuste poolest. Kevade alguses tuksub su süda aeglaselt nagu tuleksid sa talveunest välja, ilma ainsagi soovi ega motivatsioonita. Kas see ei ole väga sinu moodi? Täiesti nõus. Märtsikuu lõpus hakkab õnneks kõik liikuma ja muutuma ning rütm läheb kiiremaks. Veenus saabub sinu tähetaevasse täis sinu naabri Veevalaja vabameelset energiat. Ta tõstab sinu seksikust ja atraktiivsust, muutes sind vastupandamatuks. Aprillis hakkab ta koos Merkuuriga ja Neptuniga tööle, mis sümboliseerivad armastust, ettenägelikkust ja kujutlusvõimet. See suurepärane trio kingib sulle lausa jumaliku, väga võimsa ja ambitsioonika aura. Sinu eraelu tundub olevat tihedalt seotud su tööasjadega. Võimalik, et just töölõuna ajal leiab aset mõni väga tähtis kohtumine. Kui sa oled vallaline, siis käi väljas, flirdi ja naudi elu. Neptuun muudab sind muretuks ja kergemeelseks. Ka kõik suhted on soositud hea õnnega. Kui sa oled plaaninud reisida, siis selle aasta reis ei unune kunagi su südamest.

 

 

 

 

Karjäär

Kui sa töötad kunsti valdkonnas, oled seotud moe või kirjandusega, siis soosivad tähed sind eriliselt. Sest tänu tähtedele oled sa palju loomingulisem, enesekindla ja andekam ning suudad oma projektid ellu viia. Tänu Neptuunile puhub su taevas vabaduse, armastuse ja kerguse tuul. Ja tähed annavad sulle ka kogu hea õnne, mida sa vajad. Üks hea nõuanne: tee kõike südamega. Varsti saad sa teenitud loorberipärja.

 

Lähedased

Üks sinu suurematest väljakutsetest sellel aastal on mitte kedagi unustada. Kõik teavad, et tihti jääd sa hiljaks, unustad helistada või külas käia. Sa pead end aga sellel suvel käsile võtma ja panema paika oma prioriteedid. Mõnikord piisab väikesest telefonikõnest selleks, et leida keerulisele probleemile lahendust. Aprillist aitab Merkuur sind omakorda. Mõned inimesed, kes sulle kallid on, tänavad sind.

 

 

 

 

Hea otsus

Tee lõpp liialdustele. See ei puuduta ainult alkoholi, magusat ja suitsu. Sa pead alustama täiesti uut ja tasakaalukamat elu, tervislikumat, harmoonilisemat ja paremat. Hakka kohe peale.

 

Ideaalne sihtkoht

Tokio. Omapäraselt tasakaalukas linn, rahulik ja delikaatne. Mis kõigub modernse ja traditsioonilise vahepeal. 

 

Talisman

Kompass. Et mitte pead kaotada ja et jalad kindlalt maa peale jääksid.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole