{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Vähk

 2021 Pilt : freepik   Armastus Aasta algus ...

 2021

Pilt : freepik

 

Armastus

Aasta algus tõotab tulla rahulik ja rõõmus. Kui sa oled vallaline, siis ei vaja sa kedagi selleks, et olla õnnelik ja rahul. Kui sa oled kellegagi koos, siis tavaline igapäeva rutiin hällitab teie päevi ja öid ega tekita erilisi probleeme, otse vastupidi. Kui hea on niimoodi koos talvituda, sooja teki all, vaadates lumehelbeid akna tagant. Kevadel aga, nagu liblikas, kes on kookonist väljunud, tunned sa vajadust minema lendamiseks. Veenus mõjutab sinu tähti ja saadab sulle kergeid tuuli, romantikat ja uudsust. Vallalistel tekib soov uuenduste järele, muuta oma harjumusi või siis juukselõikust, värvi või stiili ning avada oma südant võhivõõrale. Kui sa oled kellegagi koos, siis tunned sa soovi värskendada oma armuleeki ja mineviku tundeid, üllatada oma kaaslast ja muuta midagi oluliselt oma suhtes. Sellel suvel kuula oma südant ja intuitsiooni. Nad juhatavad sind augustis taas leitud armastuse teele, mis on täis armastus ja romantikat. Juba enne aasta lõppu, on see väike leek, mis sinu südames põleb, palju tulisem, kui kunagi varem.

 

 

 

 

Karjäär

Oi, kui tõsine! Sellel talvel istuvad Jupiter ja Saturn Kaljukitse märgis ja saadavad sinu energiavälja natuke masendavaid tuuli. Sul on peas ainult üks mõte: parandada oma materiaalset heaolu. Veenus ja Neptuun mõjutavad sinu taevas märtsis ja hoiavad sind oma kaitse all. Juunikuust saadik jäävad kõik probleemid selja taha tänu Marsi toetusele. Võib isegi juhtuda, et sa leiad võimaluse karjääri tegemiseks. Alates septembrist ei suuda miski sind peatada.

 

Lähedased

Rahulik. Ära pane liiga palju muretsema oma lapsi, sõpru ega lähedasi. Jää rahuliuks ja usalda tähti. Pusle tükid leiavad ikka oma koha, õigel ajal. Mõnikord piisab ühest väikesest sädemest, et udu kaoks ja valgus tagasi tuleks.

 

 

 

 

Hea otsus

Näe elu läbi roosade prillide. Mediteeri, lõdvestu, joonista ja maali. See aitab sul stressist üle saada.

 

Ideaalne sihtkoht

Dublin. Oma meeletu energia, roheliste nõlvakute ja küngastega, salapärane, imeline, maagiline linn, mille taevas on alati vihma täis. Iirimaa võib sinu südame sellel aastal võita.

 

Talisman

Märkmik. Millesse kirjutada oma tundeid, mõtteid, muljeid, pettumusi, rõõme. Ja siis panna see kinni ja lükata kõrvale. 

 

Kommentaare ei ole