{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Kaksikud

 2021   Pilt : freepik Armastus Peale pigem r...

 2021

 

Pilt : freepik

Armastus

Peale pigem rahulikku talve, äratab Veenus sind märtsikuus unest, saadetuna oma paremast suhtluskaaslasest Merkuurist. Mõlemad koos aitavad sul näha kõike palju selgemini ja leida vastuseid oma küsimustele. Puudutab see siis sinu armuelu, Veenus ja Merkuur aitavad sul paremini ennast mõista, paremini teist kuulata ja liikuda edasi üheskoos või eraldi selles suunas, mille te valite. Oma südame suuna, väärtushinnangute suuna või isiklikku hingerahu suuna. Juba suhtes olevate paaride elu ei möödu ilma takistusteta ja roosiliselt, aprillikuu võib kaasa tuua mõningaid pingeid. 27. aprilli täiskuu võib kaasa tuua probleeme. Aga kõige tähtsam on kuulata oma südant ja hoida meeles seda, et sinu kõige parem sõber, juht ja kaaslane oled sina ise. Kui sa oled vallaline, siis juunikuus võib puhuma hakata õrn ja armas armutuul. Sul võivad tekkida tunded mõne enesekindla Amburi või tormaka Sõnniga. Suvi tõotab tulla kuum, kirglik ja liblikaid täis. Kasuta seda ära, sest sügisel pakid sa kohvrid ja võtad armastust palju tõsisemalt.

 

 

 

 

Karjäär

Mida sa tegelikult ise tahad? Isegi, kui sa oled suutnud ellu saata mõned tööalased eesmärgid, mis sa endale seadsid, ei ole sa päris rahul. Võib-olla ootab õnn sind mujal? Juba alates aprillikuust aitab tark ja arukas Jupiter näha sul asju selgemalt ja aru saada, millest sa tegelikult unistad. Kasuta kevadet selleks, et mõtelda kõige üle järele linnakärast ja rahvamassidest eemal. Jupiter tuleb augustis tagasi, saadetuna energilisest Marsist. Kaks võidu peale minevat planeeti aitavad sul karjääri teha ja tegutseda. Aasta lõpus annab Marss sulle vajalikku sihikindlust, mille abil oma ambitsioone ellu viia.

 

Lähedased

Kuhu on kadunud Merkuur? Igaljuhul mitte sinu taevasse. Sellel aastal põgeneb see suhtlemisplaneet sinu konstellatsioonist, tekitades sinu suhetes teistega pingeid ja arusaamatusi. Ole aga kannatlik ja kõik läheb hästi. 

 

 

 

 

Hea otsus

Leia oma elu mõte, sisemine mina, see, milleks sa oled loodud. Mediteeri, õpi ennast paremini tundma ja armastama. Nii lahenevad kõik su probleemid. 

 

Ideaalne sihtkoht

Itaalia. Milaano. Kunsti, kultuuri ja inspiratsiooni pärast. 

 

Talisman

Väike peegel. Vali oma peegel hoolikalt ja pista käekotti nagu oleks tegemist mõne esemega, millel on imeline võime. Vaata ennast peeglist, leia end üles ja mis kõige tähtsam - armasta ennast! 

Kommentaare ei ole