{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni 2021. aasta horoskoop

 2021   pilt : freepik  Armastus Sinu armuel...

 2021

 

pilt : freepik

 Armastus

Sinu armuelu algab rahulikult ja ilma suuremate sündmusteta. Oled sa juba leidnud endale kallima või mitte, tuleb sul oodata maikuuni, kuni Veenus ja Merkuur sulle külla tulevad. Neil on sulle ilus kingitus varuks, mis võimaldavad tasa teha kaotatud aega. Vallalistel tekib soov oma rutiinist välja tulla ja hakata rohkem elu nautima. Võib-olla tekib sul soov muuta stiili? Kuidas ka ei ole, sa hakkad elu nautima ja võtad asju lihtsalt ja kergelt, sest suve nautimiseks pole ju midagi paremat. Detsembri lõpus jõuab Veenus taas sinu energiaruumi ja tõotab kaasa tuua ilusat, suurepärast ja meeldejäävat kingitust ainult sulle! Sind on ootamas armastus, headus, õnn, rõõm ja teineteise mõistmine. Suvel aga oleks hea neile, kes juba suhtes on, veeta rohkem aega omaette ja nautida seda rohkem taaskohtumist. 

 

 

 


Karjäär

Kui sul on viimasel ajal tekkinud tunne, et mingi nähtamatu jõud sind töö juures takistab, siis varu veel natuke kannatlikkust, sest asjad hakkavad üsna varsti muutuma. Ja seda tänu sinule. Aprillikuus tõukab Marss sinu vaimset jõudu, avades uksed, mis seni kinni olid ja annab sulle kõik selle, mida sa vajad edu saavutamiseks. Usalda tähti, sest nad tõesti teavad kõige paremini, kuidas sind aidata. Varsti on sinu käes kõik kaardid, mida sa vajad, et edu saavutada. Juba enne aasta lõppu täitub üks lapsepõlve unistus!


Lähedased

Aeg on avada oma süda. Maikuus suhtled sa tänu Merkuurile ja Veenusele palju paremini oma sõprade, lähedaste ja töökaaslastega. Mõlemad planeedid aitavad sul jagada ja anda edasi positiivset energiat. Nad mõjutavad sind tugevalt kogu aasta jooksul. Ja varsti saad sa lõigata vilju, mida sa tänu oma headusele viimastel aastatel külvanud oled.

 

 

 


Hea otsus

Leia see spordiala, mis sind huvitab. See, mis teeb head su kehale ja vaimule. Vali ise, millega tegeleda, poksimise või joogaga, tähed ei suru sulle oma arvamust peale. Kõige tähtsam on regulaarsus, sest nii leiad sa enesekindluse ja parema tervise.


Ideaalne sihtkoht

London. See renesanssi, lootuse ja loomingu sünonüüm sobib sulle kõige paremini sellel aastal. Mine ja kaota ennast selles linnas ning leia inspiratsiooni Londoni tänavatelt ja pubidest.


Talisman

Kuu. Sest kuu saadab kõiki su unenägusid sellest ajast, kui sa olid veel väike ja aitab sul unistusi täide viia.

 

Kommentaare ei ole