{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi horoskoop

  VÄHK   22. juuni - 22. juuli   Element : Vesi Värv : Pärlivalge Planeet : Kuu Armastuses sobib hä...


 

VÄHK   22. juuni - 22. juuli

 

Element : Vesi

Värv : Pärlivalge

Planeet : Kuu

Armastuses sobib hästi : Neitsi, Sõnn, Kalad, Skorpion


Vähi trump on tema süda. Vähk on unistajate, tundlike ja armunute tähemärk. Võiks arvata, nagu ei oleks nad loodud igapäevase elu raskuste jaoks. Tegelikult on seda aga vale arvata. Sest tal on olemas väga kõva kest, millest pole kerge läbi pääseda.


Vähi tähtkujus sündinud naine - tundlik ja õrn

Sa tunned ta ära selle järgi, et tal on natuke naiivsevõitu elufilosoofia, ta on reserveeritud olemisega ja hästi võluva loomusega. Tema juures on palju tagasihoidlikkust ja reserveeritust, ta on väga emotsionaalne. Ta ei ole õppinud oma emotsioone kontrollima ja hoiab neid sellepärast väikeses kuldpuuris oma südame põhjas. Need, kes teda vähe tunnevad, võivad arvata, et ta on liiga hea. Tegelikult on ta lihtsalt puhta südamega.

 

 


Vähi tähtkujus sündinud mees on tähelepanelik ja püsiv

Ta on unistuste mees. Tundlik, tähelepanelik, alati sinu kõrval nii headel, kui halbadel hetkedel. Ta võib tunduda aga külm ja eemalolev nende jaoks, kes teda vähe tunnevad. Ta on väga tundlik ja on õppinud varases nooruses end kaitsma oma kesta taha.


Vähk ja armastus

Ta kiindub ruttu ja tugevalt. Armastus on tema jaoks aga sõltuvus, mille eest ta tahab end kaitsta. Ta ei ole suur suhtleja, parem on mitte temalt paluda oma tundeid tõestada, sest ta võib sulgeda end oma sisemisse maailma. 

Vähi tähtkujus sündinud naine on õnnelik oma pere keskel. Ta vajab hoolitsust ja õrnusi nagu taim vajab vett. Ta kingib palju tähelepanu ja armastust oma lastele ja mehele ning jätab mehele vabaduse olla perepea. Ta on hea ema oma lastele. Armastuses on ta suur romantik. Tema unistuste mees peab kehastama kaitsvat õlga, mille peale ta alati võib toetuda. Tal on klassikaline nägemus suhtest, isegi vanamoodne. Aga see lisabki talle ainult võlu.

Vähi tähtkujus sündinud mees tunneb end samuti hästi pereringis. Ta on ustav ja tähelepanelik kaaslane, eeskujulik isa ja tõenäoliselt ideaalne väimees oma ämmale-äiale. Tema naine peab olema perelembene ja saama samuti lähedaseks tema sugulastega. Ta hindab ainult pikemaajalist suhet. 

 

 


Vähk ja töö

Ta on väga töökas ja valib tunde järgi oma ametikohta. Ta unistas enda ettevõtte loomisest ja olla ise ülemus ent tema krooniline kartus ja hirm, et kui kõik ei lähe nii nagu vaja, takistab tal oma unistusi ellu viimast. Aga ka töölisena pühendub ta hingega sellesse, millega ta tegeleb. Teda motiveerib tahe oma oskusi näidata ja tõestada ning ta võtab hea meelega väljakutseid vastu. Ta on osav nende tööde juures, kus on vaja käsitsi midagi teha või siis on ta väga hea parem käsi ülemustele, sest ta ei oskaks üksi meeskonna juhtimisega toime tulla.

Vähi tähtkujus sündinud naine on aga väga tundlik ja seega saaks temast andekas kunstnik, dekoraator, stilist... Konkurents ei sobi talle. Ta ei suudaks hakkama saada nendega lihtsalt. Ta peab tundma end hästi selleks, et anda endast parimat.

Ent see suur tundlikkus ja diskreetsus ei ole töö juures sugugi halvad omadused. Vähi tähtkujus sündinud meest tuntakse, kui tõsist tööinimest, keda võib usaldada ja keda kõrgelt hinnatakse. Ainult, et ta võtab paljusid asju liiga isiklikult ja võib muutuda agressiivseks, kui tunneb, et teda rünnatakse. 


Vähk ja raha

Ta ei ole väga materiaalne ja mõtleb enne kõike turvalise elu tagamisele. Ta ei taha, et tema lähedased peaksid puudust tundma. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole