{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute horoskoop

  Kaksikud  21. mai - 21. juuni Element : Õhk Värv : Kirju Planeet : Merkuur Vääriskivi : Jade Arma...

 


Kaksikud  21. mai - 21. juuni

Element : Õhk

Värv : Kirju

Planeet : Merkuur

Vääriskivi : Jade

Armastuses sobib kõige paremini : Lõvi, Veevalaja, Kaalud, Jäär


Seda inimest pole veel sündinud, kes võiks kirja panna 100% täpsusega Kaksikute iseloomustuse. Kaksikud on mitmekülgsed, tabamatud ja erinevate poolsustega. Sealt ka nende võluv ja ärritav pool. Kes sa oled, Kaksik? 


Kaksikute tähtkujus sündinud naine on intuitiivne ja haldjalik

Ta ei jäta mitte kedagi ükskõikseks. Ta on intelligentne, särab seltskonnas oma vaimuteravusega ja hea suhtlemisoskusega. Lisaks sellele on ta varustatud väga hea intuitsiooniga, ta teab milliseid sõnu kasutada iga inimesega rääkides. Ta oskab võluda. Ta on väga hea veenmisoskusega.

 

 


Kaksikute tähtkujus sündinud mees on mõtlev ja mitmekülgne

Ta on teadmistejanune, huvitub erinevatest teemadest, võib vaimustuda ruttu paljudest asjadest. Ta on avatud maailmavaatega. Ta kohandab end vastavalt inimesele ja olukorrale, ta leiab ruttu ühise keele ja peab erinevusi ainult rikastavaks. Tal on ka mitmekülgne isiksus. Ta katsub leida vastust küsimusele, kes ta õieti on ja mis on tema elu mõte.

 

Kaksikud ja armastus

Ta on väga iseseisev ja vaba vabasuhet. Talle meeldivad sellised suhted, kus talle jäetakse vabadus ja kus valitseb hea suhtlemine. 

Kaksikute tähtkujus sündinud naisega võib tunduda, et ta on kättesaamatu. Tema kaaslane peab leidma võtme, mille abil tema südant avada ja õppida teda paremini mõistma. Ta vajab kogu aeg uudsust ja põnevust oma ellu. Ta võib paita kergemeelsena ehkki tegelikult see nii ei ole. Ta ei ole armukade ega lämmatav. Ta võib aga olla liiga nõudlik. 

Kaksikute tähtkujus sündinud mehel on aga raskusi oma tunnete väljendamisega. Ta on püsimatu loomusega ja ei suuda investeerida nii palju pereellu, kui tema naine seda sooviks. Kõige parem oleks temaga koos iga päev rääkida ja muuta ta elu võimalikult põnevaks, vastasel korral läheb ta mujale otsima seda, mida ta kodunt ei saa. Armunud Kaksik võib aga olla tahtmise korral vägagi tähelepanelik ja hea oma kallima vastu. Igavusest võib ta minna ainult mujale vaatama.

 

 


Kaksikud ja raha

Tal on suuri raskusi oma rahaga ümber käimise juures. Ta elab praeguses hetkes ja ei muretse palju homse päeva pärast. Raha tuleb ja läheb tema elus vastavalt tema soovidele. 


Kaksikud ja töö

Ta saab suurepäraselt hakkama ametipostidel, mis nõuavad kiiret kohanemisvõimet. Sageli on tal mitu ametikohta, sest ta tunneb ruttu ühes igavust ja tahab vaheldust. Talle meeldivad mitmekülgsed ametid, mis nõuavad head suhtlemisoksust. Ta ei kannata rutiinset tööd.

Analüütilist mõtlemist nõudvad töökohad on tema jaoks sobivad. Sa võid anda suure ja mahuka kausta Kaksikute tähtkujus sündinud naisele ja olla kindel, et ta suudab selle lühikese ajaga läbi töötada. Ta võib tunduda mõnikord püsimatu ja vajada palju vaheldust. Ta on paindlik, tema intellektuaalne teadmistejanu ei lase tal keskenduda pikemaks ajaks ühele ja samale teemale. Ta närtsib rutiinses õhkkonnas nagu lill ilma päikeseta.

Kaksikute tähtkujus sündinud mehe töökaaslasi rabavad eriti Kaksiku intelligents ja analüütiline mõtlemine. Ta on suuteline leidma lihtsaid lahendusi ka kõige keerulisematele probleemidele. Ta on veenev, diplomaatiline, kauplemisoskusega, armastab vaielda, mõista oma kaaslase argumente selle jaoks, et neid paremini tema vastu kasutada. Selles mängus on ta kardetav vastane. Tal on selge maailmavaade ja väga hea intuitsioon. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole