{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni horoskoop

   Sõnn    21. aprill - 20. mai   Element  : Maa Värv : Roheline Planeet : Veenus Vääriskivi : Smar...

 

 Sõnn    21. aprill - 20. mai

 

Element  : Maa

Värv : Roheline

Planeet : Veenus

Vääriskivi : Smaragd

Armastuses sobib kõige paremini :  Kaljukits, Kalad, Neitsi, Vähk


Üks asi, mida Sõnnid ei kannata, on ebakindlus. Nii rahaliselt, kui emotsionaalselt vajab ta stabiilsust ja kindlust.


Sõnni tähtkujus sündinud naine

Teda võib pidada autoritaarseks. Ja tegelikult ta ongi selline. Ta lihtsalt on! Kui ta millegagi nõus ei ole, siis on tal väga palju argumente ja vastuväiteid, mida kasutada. Ja sa ei suuda iialgi teda panna meelt muutma. Kusjuures, tal on väga hea veenmisoskus. Kui sa oled sündinud mõne teise tähtkuju all, siis parem ära hakka vaidlema temaga, sest sa pead nagunii varem või hiljem alla vanduma.

 

 

 


Sõnni tähtkujus sündinud mees

Sõnnist mees on tõeline kalju. Ta on printsiipidega mees, kes austab üle kõige ausust ja püsivust. Ta on materialist aga ei too kõike rahale ohvriks. Talle meeldib ümbritseda end sõprade ja lähedastega ning nautida elu väikeseid rõõme. Ta on gurmaan, kellel on kindlad põhimõtted aga kes armastab maiseid naudinguid. Ta on esteet, kellele meeldib end ümbritseda ilusate asjadega.


Sõnn ja armastus

Ta on väga sentimentaalne, võib olla sensuaalne ja hooliv oma kaaslase vastu.

Armastuses laseb Sõnni tähtkujus sündinud naine võluda end kelleski, kes mõjub talle rahustavalt. Ta on truu, ta kingib oma südame kogu eluks. Aga ei maksa unustada, et ta on suure omanditunnetusega nende suhtes, keda ta armastab. Ta karistab kõiki kõrvalepõikeid ja reeglite rikkumisi. See kehtib nii elukaaslase, kui laste suhtes. Ta on hea ja armastusväärne aga parem on mitte teda vihale ajada. Ja ei maksa unustada, et kes armastab, see karistab.

Sõnni tähtkujus sündinud mees on aga sensuaalne ja idealist, suur armunu. Ent ta on ka üsna paindumatu ja tema väljavalitu peab omaks võtma tema väärtushinnangud. Ta ei kannata kergemeelsust. Ta hindab palju välist ilu aga elukaaslaseks valib endale inimese, kellega tahab pere luua. Õnn seisneb tema jaoks peres, lastes, elukaaslases ja kodus. Kui sa leiad, et see on üsna vanamoodne arusaam, siis pole sa midagi elu mõttest veel aru saanud.

 

 

 


Sõnn ja raha

Sõnn oskab rahaga ümber käia, tal on säästud ja hoiused ning talle meeldib investeerida. 

Ta on majanduslikult väga tugev, talle meeldib raha hoiustada, investeerida pikemaajaliselt, ta väldib hasartmänge ja riskantseid tehinguid. Talle ei meeldi halvad üllatused ja ta näeb alati ette majandusraskuseid, kindlustades endale vajaliku tagavara. Sa võid küsida alati nõu Sõnni käest, kui tahad teada, kuhu on kõige targem investeerida. 


Sõnn ja töö

Talle sobib hästi asjajamine, kinnisvara, müük.

Sõnni tähtkujus sündinud naine on aus, püsiv, sihikindel. Üldiselt on ta töö juures kõrgelt hinnatud. Ta ei katsu aga esile trügida. Ta armastab liiga palju oma peret, oma sõpru ja teatud stabiilsust elus selleks, et kõike ohverdada oma karjääri nimel.

Sõnni tähtkujus sündinud mees on aga oma töö juures niiöelda stabiliseerib element. Ta on arukas, ei võta kergemeelselt ühtegi otsust vastu ega tegele projektidega, mis kuhugi ei vii. Tal on üsna konservatiivsed seisukohad aga ta ei ole sugugi piiratud maailmavaatega ja on avatud uute ideede jaoks. Peaasi, et need ei rikuks liiga palju tema ettevõtte rahu. Vastasel korral võib ta ärrituda ja tema viha on üsna hirmus.

 

© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole