{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi horoskoop

    Lõvi   23. juuli - 22. august   Element : Tuli Värv : Oranž Planeet : Päike Armastuses sob...

 


 

Lõvi   23. juuli - 22. august

 

Element : Tuli

Värv : Oranž

Planeet : Päike

Armastuses sobib : Kaalud, Jäär, Ambur, Vähk

 

Ta on väga kuninglik ega jäta kedagi ükskõikseks. Teda imetletakse või vihatakse. Ja samade põhjuste pärast. Ta on uhke ja karismaatiline, varustatud loomuliku autoritaarsusega. Aga ta võib välja näidata ka teatud tundlikkust. Selle loomade kuninga taga varjab end sageli üks suur kass, kes tahab ainult, et teda silitatakse.

 

Lõvi tähtkujus sündinud naine

Kas me räägime filmistaarist? Jah, me võime kasutada seda võrdlust rääkides Lõvi tähtkujus sündinud naisest. Ta on individualist, kellele ei meeldi autoritaarsus, ta ei pääse teiste pilkude eest. Ta ei käi just viimase moe järgi riides aga talle meeldivad ilusad rõivad, ekstravagantsus, ilus meik ja teiste imetlus. Talle ei meeldi olla jääda märkamatuks.  

 

 

 


Lõvi tähtkujus sündinud mees

Ta ei ole just kõige parem psühholoogi. Ta on tugeva isiksusega ja talle meeldib kõige üle ise otsustada, igal pool ja kõigi eest. Restoranis teeb ta tellimuse teie mõlema eest enne, kui sa oled jõudnud suudki avada. Kui talle miski meeldib, siis peab see sulle ka meeldima. Ta on lahke ja helde. Tal on võib-olla kalduvus arvata, et ta teab paremini, mida sa vajad selleks, et õnnelik olla. 


Lõvi ja armastus

Tal on armastusest kõrge arvamus, armastus algab tema jaoks suure A-tähega. Ta on lojaalne, vallutaja ja tahab teada, et peale tema sinu elus kedagi ei ole. Ta ei jäta ruumi mitte kellelegi. Iseendale lubab ta aga paari kõrvalekallet aga seda ainult endale. Ja sedagi sellepärast, et ta tahab kindel olla, et teda imetletakse ja nähakse. 

Lõvi tähtkujus sündinud naine on aga see, kes jahti peab. Seega ei paku talle huvi eriti need, kes tema ümber lipitsevad, ta tahab vallutada oma imetluste objekti, eelistades teda kergematele saakidele. Talle meeldib võrgutada ja vallutada seda, kes ei oska oodatagi teda. Nauding on sellest ainult palju suurem. Kui ta aga on leidnud endale kallima, siis on ta truu... Kui teda imetletakse. Ta ei ole aga koduperenaine ent on hea ema oma lastele.

Lõvi tähtkujus sündinud mees on võlur ise. Isegi, kui ta elab juba kellegagi koos, jätkab ta flirtimist. Ta ei ole just truudusetu aga talle meeldib meeldida. Talle meeldib jahti pidada. Ta valib endale aga elukaaslaseks lihtsa naise, sest talle meeldivad loomulikult ilusad inimesed. Ta lubab endale mõningaid kõrvalhüppeid, tema naisel aga samad õigused puuduvad. Ta on armukade ja suure omanditundega. Ta räägib sulle OMA naisest ja OMA lastest. Tema pere on tema eraomand.

 

 

 


Lõvi ja raha

Lõvi on rahaasjades väga edukas, sest ta oskab teha investeeringuid ja panna oma raha kasvama. Kuna ta on oma loomult helde ja armastab teha kingitusi lähedastele vaatamata hinda ning elab selletõttu sageli üle oma võimete. Talle meeldib mugavus ja hea elu.


Lõvi ja töö

Oma loomult on ta juba autoritaarne, talle meeldivad kõik kohad, kus tema peal lasub suur vastutus. Ettevõtte juhtumine ei ole tema jaoks keeruline. Talle meeldivad üle kõige kõik väljakutsed: uued projektid ja probleemide lahendamine. Ta tunneb ruttu igavust ja tahab vaheldust, tal oleks raske töötada kellegi alluvuses. Samuti võiks ta töötada õpetajana, andes sel moel edasi oma väärtushinnanguid.

Lõvi tähtkujus sündinud naine ei ole loodud alluvaks. Ta on juht, kes tahab hoida rooli enda käes. Kes teda armastavad, järgnevad talle. Teised aga riskivad valusa käpahoobiga tema poolt. Ta teeb oma tööd hästi, sest talle meeldib, kui tema tööd imetletakse. Uhkusetunne on suur motivatsiooniallikas.

Lõvi tähtkujus sündinud mees aga on töö juures nagu savanni kuningas, ta on loodud juhtima. Oma loomult on ta optimistlik ja väljendusrikas, tal on üldiselt töökaaslastega hea suhe. Tingimusel, et teised tema autoritaarsust tunnustavad. Ja see ei ole just eriti lihtne, sest Lõvist mees näeb teiste juures neid vigu, mida ta enda juures ei näe. Ta vaatab põlglikult teiste tehtud vigade peale ilma, et märkaks enda omi. Loogiline ju, sest ta ei eksi kunagi! 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole