{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Neitsi

     Neitsi  23. august - 22. september   Element : Maa Värv : Beež Planeet : Merkuur   A...

 


 

 Neitsi  23. august - 22. september

 

Element : Maa

Värv : Beež

Planeet : Merkuur

 

Armastuse sobib hästi: Sõnn, Skorpion, Kaalud, Vähk

 


 

 Neitsi on selline, kes ei hakka end ehtima kulla ja karraga selleks, et silma paista. Oma loomult on ta pigem diskreetne ja reserveeritud hoiaku taga varjab ta tugevat jõudu. Tegemist on tasase veega, sest Neitsile meeldib liigutada oma mängunuppe ükshaaval edasi. Sa arvad, et teda ei ole vaja karta aga tegelikult on tegemist peene strateegiaga. 


Neitsi tähtkujus sündinud naine - delikaatne ja ebakindel

Ta ei talu vulgaarsust. Tema juures on kõik peen ja väljapeetud. Ta on esteet, kellele meeldivad ilusad asjad ilma, et ta nende peale liiga palju kulutaks. Ta oskab valida oma rõivaid, mis talle sobivad. Tal on hea maitse. 

 

 


Neitsi tähtkujus sündinud mees - perfektsionist ja rahustav

Ta ei ole kunagi rahul. Ta katsub alati täiuslikkust saavutada. Mida ta kunagi muidugi aga ei saavuta, otse loomulikult. Ja sellest ka tema pidevad pettumused.


Neitsi ja armastus

Ta on hästi ettevaatlik ja tagasihoidlik, ega näita kunagi oma tõelisi tundeid välja. Ta otsib armastuses stabiilsust ja väldib üheöösuhteid, mis ei pane teda ennast kindlalt tundma. 

Ta kardab, et tema tunnetele ei vastata. Kui ta aga hakkab kord usaldama, siis muutub ta väga hoolikaks ja tähelepanelikuks kallima suhtes.

Neitsi tähtkujus sündinud naine kahtleb sageli armastuses. Selle tõttu võib ta muutuda liiga sõltuvaks või väljakannatamatuks. Tema elukaaslane võib teda rahustada aga talle sellest ei piisa. Oma loomult on ta juba suur muretseja. Ometi on ta õrn ja sensuaalne naine, kes suudab oma kallima õnnelikuks teha. Ta kardab natuke armastust, sest see on ainus valdkond, mida tema analüütiline meel kontrollida ei suuda. Tema suureks kahetsuseks muidugi.

Neitsi tähtkujus sündinud mees on suletud oma tagasihoidlikkuse taha. Ta ei ole flirtija oma loomult. Ta on hea ja hoolitsetud välimusega alati, tal on hea huumorimeel. Keegi ei kahtle tema tunnetes, sest ta oskab olla rahustav. Ta ei võrguta, ta võlub. Ta on truu mees, kes hindab kõrgelt peret ja oskab hinnata väikeseid ja lihtsaid hetki. Temaga koos armastus ei ole just suur seiklus aga vähemalt ei kao see kuhugi.

 

 

 


Neitsi ja raha

Ta on majanduslik, oskab rahaga ümber käia ja talle meeldib hoolt kanda nii oma, kui teiste rahaasjade eest. Tal on kartus, et raha ei ole piisavalt ja sellepärast on ta väga säästlik. Rahalised raskused ja halvad üllatused tekitavad temas masendust. 


Neitsi ja töö

Ta jääb ustavaks oma töökohale ja talle meeldib, kui tema tööd hinnatakse. Ta vajab sellist tööd, kus tema pingutusi hinnatakse ja kus ta saab kasulik olla. Ta ei ole karjerist, talle sobivad töökohad, mis nõuavad täpsust ja rangust.

Talle sobivad kõik administratiivsed kohad ning riigitöö. Samuti kõik ametipostid, kus on vaja nõuandjaid, ainult inimsuhete vallas ei ole ta just kõige parem. 

Neitsi tähtkujus sündinud naine on oma loomult reserveeritud ja tagasihoidlik ega hakka teiste seast esile trügima. Ta on iseseisev ja tunneb rahuldust tehes tööd, kus on vaja kasutada loogikat ja organiseerimisoskust. Ta on terava vaimuga, tema eest ei jää midagi varjule. Ta ei tee midagi poolikult. Kõik peab olema tehtud korralikult, täpselt ja hästi planeeritult. Nii arvud, kui sõnad.

Neitsi tähtkujus sündinud mees on hinnatud kaastööline. Ta on täpne, hästi organiseeritud ja terava vaimuga. See võib aga teinekord talle ennast kätte maksta. Ta on üsna pilkaja, terava huumorimeelega, millega ta alati tabab. Ta on sarkastiline ja see on üsna kardetav. Pealtnäha on ta rahulik ja reserveeritud aga tema sõnade eest ei pääse keegi. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole