{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kaalud

  Kaalud   23. september - 22. oktoober Element : Õhk Värv : Pastell Planeet : Veenus Vääriskivi : Safii...

 


Kaalud   23. september - 22. oktoober

Element : Õhk

Värv : Pastell

Planeet : Veenus

Vääriskivi : Safiir

Armastuses sobib hästi : Kaalud, Kaksikud, Kaljukits, Ambur


Kaalud - Tasakaalu tunnetus

Ta on kõiges tasakaalukas, temas on õigluse - ja harmooniatunnetust. Ta on diplomaat, kes sobib hästi töötama seal, kus on olulisel kohal inimestevahelised suhted, isegi, kui mõnikord võib ta end näidata üleolevamana teistest nendega suheldes. Talle meeldivad paradoksid.


Kaalude tähtkujus sündinud naine - pealiskaudne? Ei ole!

Kaalude tähtkujus sündinud naine on väga hea suhtleja. Talle meeldib väljas käia, seltskonnas viibimised, olla nähtav... Sellepärast võidakse teda pidada natuke pealiskaudseks. Tegelikult see aga nii ei ole. Kaalude tähtkujus sündinud naisele meeldib oma silmaringi avardada, talle meeldib end harida, laiendada oma intellektuaalset silmapiiri. Ta on nagu mesilane, kes õitelt õietolmu ja nektarit koguvad.

 

 


Kaalude tähtkujus sündinud mees  - arvet pidav flirtija? 

Kaalude tähtkujus sündinud mees on see, kes eelistab otsest kontakti. Talle meeldib teiste seltskond ja suhelda, ükskõik millistel teemadel. Olla ümbritsetud kenadest naistest ei ole tema jaoks vastumeelne. Ta on esteet. Särava vaimuga ja haritud, talle meeldib olla imetletud. Ta kannab hoolt mulje eest, mis temast jääb. Ta ei talu aga konflikte, sest ta otsib kogu aeg tasakaalu.


Kaalud ja armastus

Ta on armunud armastusse ja otsib ennekõike harmooniat oma suhtes. Ta on unistaja ja romantik - talle meeldiks, kui tema elu mööduks nagu filmis. Sageli on tal tunne, et teda ei armastata ja ta võib siduda end inimestega, kes ei vasta tema ootustele. 

Kaalude tähtkujus sündinud naine on kõrgete ootustega. Ta valib enda kõrvale kellegi, kes on heal ühiskondlikul tasemel ja kes oskab seltskonnas end üleval pidada. Sest see mulje, mis temast jääb teistele, on talle väga oluline. Ta võib võrgutada oma kallima südant, mängides ideaalset naist. Aga ta ei ole pealiskaudne, kui ta on tõesti armunud, siis kogu südamest.

Kaalude tähtkujus sündinud mees on aga hoolitsetud ja särava isiksusega, tõeline südameteröövel. Ta oskab võluda südameid tänu oma galantsusele ja väikestele tähelepanuavaldustele. Tema kohta öeldakse, et ta on liiga viisakas, selle jaoks, et olla aus. Ta teab, kuidas oma tahtmis saada, sest ta on oma plaani korralikult välja arvutanud. Ta valib enda kõrvale hoolitsetud ja peene maitsega naise, kelle kõrvale jääb ta pikemaks ajaks. Tema elukaaslane peab olema haritud ja intelligentne. Ning oskama oma meest imetleda. Sest tal on ego, mida peab kõditama aeg-ajalt, selleks, et teda kinni hoida.

 

 


Kaalud ja töö

Talle meeldivad suhtlemist nõudvad ametid. Ta on loomulikult elegantne ja esinduslik. Ta oskab inimesi omavahel lepitada. 

Tema suur õiglustetunnetus suunab teda õigusteaduse valdkonda (advokaat, kohtunik). Kaalude tähtkujus sündinud naine on aga ka hea veenmisoskusega ja suudab lahendada ka kõige keerulisemaid probleeme. Samuti võiks ta edu saavutada kunsti valdkonnas, sest tal on hästi arenenud ilumeel. Ta on hästi andekas.

Kaalude tähtkujus sündinud mees vajab samuti töötamiseks kontakti inimestega. Ta on väga elegantne. Temast saaks hea diplomaat, suursaadik. Otsustamise jätaks ta aga hea meelega kellegi teise hooleks. 


Kaalud ja raha

Talle meeldib teatud mugavus, oma rahaga käib ta ringi vastavalt tujudele ja soovidele. Ta teeb palju kingitusi lähedastele ja peab selletõttu sageli oma pangaarvele vaatama. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole