{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Skorpion

   Skorpion  23. oktoober - 22. november Element  : Vesi Värv : Hall Planeet : Pluuto Armastuses sobib h...


 

 Skorpion  23. oktoober - 22. november

Element  : Vesi

Värv : Hall

Planeet : Pluuto

Armastuses sobib hästi : Veevalaja, Vähk, Kalad, Ambur


  Ta on lojaalne ja otsekohene, ta ei hakka keerutama. Ta on väga hea veenmisoskusega ja saab alati oma tahtmist.

Skorpion on küll ohtlik olend aga samas meeletult atraktiivne. Ta torkab kõiki, kes teda ähvardavad. Aga ta võib mõnikord torgata ka iseenast. Sest Skorpionil on tragikoomiku hing...

 

Skorpioni tähtkujus sündinud naine - autoritaarne ja kirglik

Ei saa just öelda, et Skorpionist naisega oleks kerge elada. Seda kinnitavad kõik, kelle naine on sündinud Skorpioni tähtkujus. Ta on kirglik, hästi elav, tugeva iseloomuga. Aga millise iseloomuga veel! Millise julgusega! Millise otsusekindlusega teeb ta kõike, mida te ette võtab. Ta ei jäta kunagi midagi. Oht ei hirmuta teda. Kui kõik on põgenenud, on tema viimane, kes jääb püsti, olles alati valmis võitlema.

 

 


Skorpioni tähtkujus sündinud mees - truu ja lojaalne

Ta on sõber, kes on alati olemas teiste jaoks. Ta on siiras ja aus. Ta on truu ja tugeva omanditundega, kellele sa alati loota võid. Ta on väga töökas. Ta on õiglane kõiges, millega ta tegeleb ja muutumatu. Ta näeb elu läbi mustade ja valgete värvide. Ta kas armastab või ei armasta. Hallid toonid ei ole tema tugevam külg. Talle meeldib, kui tema eest hoolitsetakse.


Skorpion ja armastus

Ta tahab armastust tunda, ta on kirgliku loomusega. Kõik peab olema ülisuur. Kui ta kuulab oma südant, võib ta uskuda iseendasse ja luua püsiva ning kindla suhte. 

Skorpioni tähtkujus sündinud naine on nagu torm. Ta armastab sind suure A tähega või siis vihkab sind sama tugevalt. Ta on natuke tundlik psühholoogiliselt ja ei suuda alati kontrollida oma emotsioone. Kui sa tema südame oled võitnud, ei unusta sa teda kunagi. Ta on kirglik ja kütkestav, temaga koos elad sa hetki, millest sa unistadagi pole julgenud. Madala profiiliga inimestel on parem eemale hoida.

Skorpioni tähtkujus sündinud mees on truu. Ta ei kujutakski muudmoodi ette, sest talle ei meeldi teha asju poolikult. Ta on nõudlik nii iseenese, kui oma kaaslase vastu. Talle ei meeldi suhtes keskpärasus. Ta on kirgliku loomusega, suure kujutlusvõimega, tugeva omanditundega. Ta viib su tähtedeni ja toob tagasi. Ta on kirglik aga natuke kurnav.

 

 


Skorpion ja töö

Ta tahab teha oma tööd korralikult ja hästi. Talle ei meeldi tühjad suhtlemised ametialasel pinnal. Ta tahab end proovile panna ja viia oma eesmärke täide. Tal on kõik intellektuaalsed ressursid olemas selleks, et jõuda tippu. 

Talle ei meeldi olla valguse käes, sellepärast meeldib talle tööd teha üksi eraettevõtjana või siis kellegi abina viies teise mõtteid ja ideid ellu. Talle meeldib, kui tema tööd tunnustatakse.

Skorpioni tähtkujus sündinud naine on karismaatiline, sündinud juhiks. Ta tahab, et kõik talle kuuletuksid, ilma vastu rääkimata. Vastasel korral ta salvab. Ta suudab viia oma meeskonna kaugele. Tal on teotahet ja tahtejõudu, sellega saab ta üle kõikides raskustest. Oma hinges on ta suurepärane uurija, temast saaks hea politseinik või teadusetöötaja.

Skorpioni tähtkujus sündinud mees tunneb oma väärtust, ta on uhke loomusega ja võib aeg-ajalt paista tõelise türannina. Aga tänu tema intelligentsile, karismale, teotahtele antakse talle ruttu kõik andeks. Ta on ambitsioonikas ja näeb kaugele. Ja leiab vahendid, mille abil oma eesmärke ellu viia. Talle ei meeldi aeglus. Ta salvab alati neid, kelles peab pettuma.


Skorpion ja raha

Finantsalal töötamine sobiks talle samuti hästi. Sest ta oskab oma rahaga ümber käia. Raha on tal alati olemas igaks juhuks, sest ta vajab turvatunnet elus. Raha pärast oskab ta piirata oma liialdusi ja planeerib tulevikku. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole