{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Ambur

  Ambur  23. november - 21. detsember   Element : Tuli  Värv : Taevasinine Planeet : Jupiter Vääris...

 


Ambur  23. november - 21. detsember

 

Element : Tuli 

Värv : Taevasinine

Planeet : Jupiter

Vääriskivi : Safiir

Armastuses sobib hästi : Kaalud, Lõvi, Jäär, Veevalaja


Ambur on lahke, ambitsioonikas ja kannatamatu. Ta vajab teadmisi ja talle meeldib alustada mitmete erinevate asjadega samaaegselt.

Ta on rõõmsameelne, optimist, alati seltskondlik ja teiste poole avatud, armastab seiklusi ja põnevust. Tal on kõik olemas, et meeldida. Tema elurõõm on nakkav ja tema seltskond meeldiv. Aga tal on püsimatu vaim. Ta tahab kogu aeg liikuda ja kuskile minna. 


Amburi tähtkujus sündinud naine

Ta on vaba ja sõltumatu. Kui sa tahad, et ta kurvastuse kätte sureks, siis pane ta kupli alla. Ta vajab ruumi ja uudsust selleks, et õnnelik olla. Ta vajab ka suhtlemist teiste inimestega, ta meeldib kõigile tänu oma positiivsele ellu suhtumisele.

 

Amburi tähtkujus sündinud mees 

Ta on naeratav ja spontaanse loomusega. Ta üllatab oma hea-lapsele omase entusiasmiga. Ta on sõber, keda hinnatakse ja keda kutsutakse külla. Aga ta võib olla natuke ebadiskreetne mõnikord tänu oma otsekohesusele. Tal on oma arvamuse kõige suhtes, igal ajal ja igal pool. Ta võib haiget teha oma liiga paindumatute arvamusega.

 

 

 

 

Ambur ja armastus

Ta armastab vabadust ja seiklusi. Armastuse sidemed ei ole esmapilgul tema jaoks tehtud. Tal on raske oma reaalsust sobitada enda arusaamisega armastusest.

Kui sa peaksid armuma Amburi tähtkujus sündinud naisesse, siis osta varakult endale seljakott ja korralikud matkasaapad. Ta viib sind igasse maailma nurka. Oma hinges on ta rändur, seikleja, kes vajab uusi kohti. Sa pead temaga koos käima ilma nurisemata (ta ei talu neid, kes kaebavad ja hädaldavad). Sa pead austama tema iseseisvust ja sõltumatut hinge ja kinkima talle iga päev natuke armastust. Muidu tal hakkab igav. Vastu annab ta sulle kogu oma südame ja truuduse. 

Selleks, et võita aga Amburist mehe südant ja teda enda kõrval hoida, tuleb sul leppida tema ebatraditsionaalsete harjumustega, tema pidevate reiside ja põgenemisega rutiini eest. Ta on võimeline olema romantiline ja hooliv. Ta on hea ja truu, alati nooruslik ning muidugi võluv.

 

 

 

Ambur ja töö

Ta vajab tunnustust oma tehtud töö eest. Talle sobib hästi organiseerimine, loomine, teenindamine. 

Tal on kalduvus näha kõike suurelt ja sellepärast vajab ta tegelikult tööd, mis piirab tema tundesööste.

Töö juures hinnatakse teda teiste poolt. Ta on elurõõmus, temaga on lihtne suhelda, ta on see, kes leiab ühise keele ruttu kõigiga. Mõnikord võtab ta liiga ruttu otsuseid vastu ja see võib talle valusalt kätte maksta. Vanusega tuleb ka tarkus ja kaovad mõned halvad harjumused, mis tema karjäärile varem kahju võinuksid teha.

 

Ambur ja raha

Ta ei ole eriti materjalist aga ta hindab teatud mugavust. Talle meeldiks küll elada jõukuses, sellepärast kulutabki ta raha, mida ta veel teeninud ei ole. Hea oleks, kui ta käiks läbi mõne Neitsiga, kes aitaks tal oma arvetes korda luua. 

 

© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole