{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kaljukits

    Kaljukits    22.detsember - 20. jaanuar   Element : Maa Värv : Must Planeet  : Saturn Arma...

 


 

Kaljukits    22.detsember - 20. jaanuar

 

Element : Maa

Värv : Must

Planeet  : Saturn

Armastuses sobib hästi : Neitsi, Skorpion, Kalad, Sõnn

 

Kaljukits on arukas, rahuliku loomusega. Ta on usaldusväärne, aus, ta ei armasta vaidlusi, hellitab oma lähedasi. 

Kõiki tema elu aspekte valitseb kord ja moraal. Ta ei sega kunagi omavahel ära armastust ja tööasju. Ta tegeleb ainult selliste asjadega, mis on konkreetsed ja millel on tulevikku. Ta on sipelgas valmist, kes teeb kogu aeg tööd.


Kaljukitse tähtkujus sündinud naine - loogilise mõtlemisega ja tõsine

Teda peetakse - ja eksklikult - kõrgiks ja üleolevaks. Tegelikult on aga tema loomulik reserveeritus üks kaitsevormidest, mille taga varjab ta oma tagasihoidlikkust. Ta ei oska ilma selle kaisteta enam ollagi ega näita oma tõelisi tundeid teistele välja. Tal on omad väärtushinnangud, millest ka teised peavad kinni pidama, kui nad tahavad üldse pääseda tema tutvusringi.

 

 


Kaljukitse tähtkujus sündinud mees - külm ja turvaline

Ta on nagu jäätunud eskimo. Väljastpoolt kõva ja seestpoolt soe. Esimesel pilgul jahe ja eemalolev. Ta peab eelnevalt õppima inimesi paremini tundma selleks, et neid üldse usaldama hakata. Aga temast ei saa kunagi õhtu eestvedajat, selleks on ta liiga kinnise isiksusega.


Kaljukits ja armastus

Tema jaoks armastus on midagi tõsist ja kestvat. Ta on saanud aga elus juba palju petta ja ei usu enam, et tõelist armastust olemas on. 

Kui sa otsid üheöösuhet, siis ära vali Kaljukitse tähtkujus sündinud naist, sest sa saad ise nii haiget. Kaljukitsest naise jaoks on armastus tõsine asi nagu kõik muu tema elus. Ta otsib endale tõsiste kavatsustega, siirast, ausat, lojaalset kaaslast. Kui ta on sind aga välja valinud, siis oled sa üks väga harvadest inimestest, kellel on au teda lähemalt tundma õppida ja näha tema tõelist loomust.

Kui sa tahad rikkuda oma õhtut Kaljukitsest mehega, siis kutsu ta ööklubisse. Mitte, et ta poleks kunagi ööklubis käinud aga ta lihtsalt ei tunne end seal hästi. Mis tähendab minna tantsima ja ennast näitama? Mis mõttega nagu? Parem juba minna heasse restorani, kus valitseb rahulik õhkkond, see on tema arust palju sobivam ja mõistlikum. Ta vajab intiimsemat õhkkonda selleks, et avada oma südant ja hinge. Ta ei ole just Don Juan aga tal on väga ilusad ja kõrged väärtushinnangud.

 

 

 


Kaljukits ja töö

Kõik töökohad vajavad Kaljukitse, sest Kaljukits on edu võti igas firmas. Ta on range iseenda ja teiste vastu, väga hea töötaja. Ta võib edukalt juhtida suurfirmat või täita kellegi käsklusi. Teda hinnatakse tema aususe ja usaldusväärsuse poolest. Talle ei meeldi ainult sõna võtta, välja arvatud konkreetsetest eesmärkidest rääkimiseks. Ta tunneb end paremini tehniliste ametite peal ekraani taga töötades, mitte seal, kus on vaja suhtlemist inimestega.

Töö juures ei kannata ta lohakust ja hooletust. Kaljukitse tähtkujus sündinud naine loob kohe korra selles suhtes terves meeskonnas majja. Ja ainult paari sõnaga. Või ühe pilguga, mis on külmem kui jäämägi. Talle sobivad teadusega seotud ametipostid, kus on vaja kasutada matemaatikat, keemiat... Ta on kõrgelt hinnatud töötaja.

Kaljukitse tähtkujus sündinud mees aga ei kaldu kõrvale oma missioonist ja juhib oma laeva alati õiges suunas. Ta on väga efektiivne. Teda saadaks edu finantsalal. Talle ei sobi ametipostid, mis nõuavad suhtlemist ja kommunikatsiooni. See on liiga subjektiivne tema jaoks. 


Kaljukits ja raha

Ta on ettenägelik ja seega on tal omad eelarved kõige jaoks. Ta oskab raha kasvama panna ja muidugi ka seda teenida. Ta ei taha oma rahaga aga riskeerida.

 

 © 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole