{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Veevalaja

  Veevalaja   21. jaanuar - 19. veebruar   Element  : Õhk Värv : Lilla Planeet : Uraan Kivi : Krist...


 

Veevalaja   21. jaanuar - 19. veebruar

 

Element  : Õhk

Värv : Lilla

Planeet : Uraan

Kivi : Kristall

Armastus sobib hästi : Kaalud, Jäär, Veevalaja, Kaksikud


Veevalaja intelligents on natuke märgitud kroonilise idealismi püüdlustega. Ta on iseseisev ja sõltumatu, talle meeldib aidata teisi rohkem, kui ta ennast aidata laseb.

 

Veevalaja : Elu, kui revolutsioon

Ta on hästi loominguline, ta ei väsi sind üllatamast. Ta on tõeline mõtlemismasin, elus ideede laboratoorium. Ta on uuendusliku maailmavaatega ja progressiivne - ilmselt olid paljud kuulsad revolutsionäärid sündinud just Veevalaja tähtkujus.

 

Veevalaja tähtkujus sündinud naine - humanist 

Ta lihtsalt on sellise loomusega, et on alati teisi kuulamas, teiste jaoks olemas, teisi aitamas.Aga ta ei taha sõltuda mitte kellestki. Ta on iseseisev ja ka edaspidi olla sõltumatu. Ta võib näidata välja teatud agressiivsust nende vastu, kes katsuvad tema vabadust ja elu piirata. Ta on hea suhtleja ja teeb, mida tahab. Sa ei saa teda kinni püüda. 

 

 


Veevalaja tähtkujus sündinud mees - intelligentne revolutsionäär

Ta on revolutsionäär ja idealist. Tal on alati palju uusi ja uuenduslikke ideid, milega ta valgustab ka teisi. Vähemalt ta ise arvab nii. Oma tagasihoidlikkuses. Ja talle poleks vastumeelt, kui ta saaks päästa kogu maailma.


Veevalaja ja armastus

Välimus on tema eelistuste juures vähem tähtis, palju tähtsam on leida inimene, kellega ta saab jagada oma ideoloogiat, oma huvisid, kes teda mõistaks... Ta ei taha tunda end suhtes vangina, ta tahab leida vastastikkust austust.

Veevalaja tähtkujus sündinud naise mees ei tohiks kindlasti piirata naise vabadust. Liiga suure omanditunnetusega elukaaslane ei jää kauaks Veevalaja ellu. Veevalajast naisega on vaja luua usalduslikku suhet, mis rajaneb teineteise austusele. Ta on väga tundlik ja lummav naine. Temaga koos on armastus kõike muud, kui traditsiooniline. See on piirideta armastus. 

Veevalajast mehe tugevam külg pole kindlasti romantika. Unusta ära küünlavalgusõhtud või kuu valgel jalutuskäigud. Ta tahab aga, et sa tema huvi üleval hoiad ja teda üllatad. Räägi tema intelligentsiga ja sa leiad tee tema südamesse. Ära hoia teda vägisi kinni. Veevalaja on natuke nagu kass. Ta nurrub natuke sinu juures aga ühel hetkel tahab minna hiirtejahil. Kui ta sinuga igavust tunneb, võib ta minna mujale otsima seda, mida ta kodust ei saa. Sa pead olema temaga vaba ja sama sõltumatu ning traditsioonide vaba, kui ta isegi seda on, ja ta jääb sulle truuks.

 

 



Veevalaja ja töö

Töö on tema jaoks hobi. Talle sobivad ametid, mis nõuavad head suhtlemist ja kommunikatsiooni. 

Veevalaja tähtkujus sündinud naine ei karda ülemustele rääkida asjadest nii nagu nad on. Vajaduse korral neid süüdistada mingite sammude tegema jätmises. Sest tal endal on nii paju väga häid ideid, mis alati ei kattu ette antud normidega. Ta peab õppima oma energiat paremini kulutama. Ta on nagu käreda vooluga jõgi, Niilus, mis annab elu.

Veevalaja tähtkujus sündinud mees on aga võimeline suurteks tegudeks töö juures. Aga see mässav loomus vajab kogu tegutsemisvabadust selleks, et end hästi tunda. Ta läheb alati edasi, avastab uusi seni tundmatuid paiku. Sa võid tema peale kindel olla, kui sa vajad uusi ja häid mõtteid, mille abil konkurentidest ettepoole jõuda. 


Veevalaja ja raha

Ta ei ole väga suur materialist, raha on tal vaja ainult selleks, et oma plaane ellu viia. Sügaval hingepõhjas on tal rahast täiesti ükskõik, tal ei ole vaja raha elamiseks ja ta ei tunne end hästi rahaasjadega tegelemises. Ta ostab endale mõnikord küll ühe või teise asja. Aga pigem on ta oma loomult säästlik, kes ei hakka nii lihtsalt laenu võtma ja mõtleb rohkem tuleviku peale. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole