{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP - Kalad

  Kalad :  20. veebruar - 20. märts   Element : Vesi Värv : Sinine Planeet : Neptuun Armastuses sob...

 

Kalad :  20. veebruar - 20. märts

 

Element : Vesi

Värv : Sinine

Planeet : Neptuun

Armastuses sobib: Vähk, Skorpion, Kaljukits, Sõnn


Kalad on väga ( liiga?) tundlikud. Nad on tolerantsed teiste inimeste vastu, omakasupüüdmatud ja oskavad teisi ära kuulata.

 

Kalad : Elav unistus

Sodiaagis ei ole Kalad külmaverelised, otse vastupidi. Headus, idealism ja tundlikkus on need kingitused, mida hea haldjas talle sündimise ajal kinkis. Kaladel on ilus hing. Tal on jalad maa peal aga pea tähtedes.

 

Kalade tähtkujus sündinud naine - Romantiline ja tundlik

Ta on idealist, sentimentaalne, suur romantik. Aga ta pole naiivne ega rumal. Ta teeb väga hästi vahet sellel, mis on päris, ja mis on kujutluslik. Aga talle meeldib rohkem vaadata seda, mis on ilus, kui seda, mis on kole. Ta on elu esteet.

 

 

 

Kalade tähtkujus sündinud mees on tagasihoidlik ja teadmistejanuline

Oma loomult on ta hea. Natuke tagasihoidlik ja väldib mingil määral suuri seltskondi. Väga hea sõber, kes on alati teiste jaoks olemas. Ta elab natuke oma filosoofilises ja vaimses maailmas. Tal on väga rikas sisemine maailm. Ta katsub alati uusi teadmisi omandada ja sellepärast loeb ja mõtleb ta palju. Parem on mitte segada teda, kui ta üksi on, sest ta mõtiskleb elu mõtte üle. 

 

Kalad ja armastus

Tal on väga idealistlik arusaam armastusest, milles on romantilisi nüansse. 

Mitte keegi ei jää tundetuks Kaladest naise võlude ees. See, mis kõige rohkem tema juures lummab, on tema sensuaalsus, see salapärane parfüüm, mis kõiki segadusse ajab. Ta on kirglik, idealist, tema jaoks kirjutatakse armastus ainult suurte tähtedega. Tema elukaaslane peaks oskama teda rahustada ja toetada. Kui sa selleks võimeline ei ole, siis mine parem edasi, sest vastasel korral läheb ta mujale otsima seda, mida ta sinult ei saa. Ta ei talu keskpärasust. Talle meeldivad armastusfilmid, teenistusvalmid rüütlid ja päästmist ootavad printsessid. Muidugi on kohustuslik õnnelik lõpp ja kirglik suudlus. 

Katsu kala veest kinni püüda! See ei ole väga lihtne. Kalade tähtkujus sündinud mees võlub sind oma salapärasusega. Ta ei ole alfa-isane ega matÅ¡o. Ta on tundlik, delikaatne ja reserveeritud. Tema jaoks ei pea sa ennast üles lööma, ta eelistab loomulikku ilu. Räägi temaga kirjandusest, poliitikast või religioonist. Ja ta süda kuulub sinule. Kui sa oled lugenud enne temaga restorani minemist läbi mõne eepose, seda parem! Ta on väga romantiline ja kingib oma südame kogu eluks. Ta idealiseerib oma kallimat. Kogu elu. 

 

 

 

 

Kalad ja töö

Ta ei ole ambitsioonikas ja sellepärast tunneb ta end hästi ametipostidel, kus tema õlgade peal ei lasu palju kohustusi, temast saaks hea klienditeenindaja või õpetaja. Ta teeb oma tööd alati kohusetundlikult, sest vajab teiste heakskiitu ja tunnustust. 

Kalade tähtkujus sündinud naine tunneb end hästi erinevates valdkondades. Kalduvus rohkem aga loomingulisele tööle.

Kalade tähtkujus sündinud mees on aga avatud mõjutustele tänu oma suurele teadmistejanule. Meeskonnatöös tunneb ta end hästi. Kindlasti ei ole ta just kõige dünaamilisem aga omalt poolt toob ta loomingulise lähenemise ja rikastab projekte oma laialdaste teadmistega. Parim valdkond tema jaoks on siiski kunst, filosoofia või kirikutegelane. Olla või mitte olla, selles on küsimus.

 

Kalad ja raha

Rahaga on tal halvad lood, sest ta ei tea, mida sellega peale hakata. Ta vajab aga rahalist turvatunnet, mis tagab emotsionaalse kindluse ent sellegipoolest ei ole ta materialist ega mõtle investeeringute peale. Ta on rohkem olemises, kui omamises. 

 

© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole