{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tiigri detsembrikuu horoskoop

  Armastus  Detsembri esimene pool: just sellel perioodil võib tabada sind armastus esimest silmapilgust. Kuidas ka ...

 


Armastus

 Detsembri esimene pool: just sellel perioodil võib tabada sind armastus esimest silmapilgust. Kuidas ka ei ole, õnn armastuses on ainult käeulatuses. Püüa ainult kinni. Ära ole liiga tagasihoidlik ega hajevil, muidu võid oma eluõnne maha magada ja hiljem kahetseda. Isegi, kui sa oled otsustanud oma südame uksed kinni panna lõplikult, siis sellel korral muudad sa arvamust ja hästi teed. Kui sa oled aga kellegagi juba koos, siis katsu veenduda oma kaaslase truuduses, sest abieluvälised kiusatused on suured.

Detsembri teisel poolel on oodata aga suurt kirgedemöllu. Sul on korraga käsil lausa kolm armulugu ja sa tahad neid kõiki nautida nii palju, kui võimalik. Võib aga juhtuda, et oma südant sa puutuda ei lase ja tuleks hoopis küsida, kas sa ikka oled õnnelik. Üks armastus korraga tuleks võib-olla sulle rohkem kasuks. Mõtle sellele!

 

 


Töö

Detsembri esimesel pool: tähtede seis on soodus selleks, et küsida plagakõrgendust, minna koolitusele ja parandada oma oskusi. Selle projekti realiseerimine aga nõuab sinult suuri ohverdusi teistes elu valdkondades. Soodne aeg kõigile, kes töötavad.

Teisel poolel tunned sa suuremat energiat ja motivatsiooni. Sa oskad olla samaaegselt julge ning liigud edasi kindlalt oma ametis. Usalda oma intuitsiooni, see tuleb sulle kasuks. 


Tervis

Detsembri esimene pool sunnib sind oma tervisele suuremat tähelepanu pöörama. Ole rahulik ja ära torma liialt. Planeeri kõike, mida sa tegema pead, hoolikalt ja väldi liigseid pingutusi, vastasel korral on sul raske olukorrast väljuda terve nahaga. 

Kuu teisel poolel: kui sul on probleeme olnud viimasel ajal närvilisuse ja unetusega, siis tea, et selles oli planeetide seis süüdi. Nüüd see aga hakkab muutuma. Sa tunned end paremini nii vaimselt, kui füüsiliselt ja leiad hingerahu tagasi. Küll aga oled sa vastuvõtlikum igasugustele viirustele ja bakteritele.

 

 


Raha

Kuu esimesel poolel võib sul ette tulla materiaalseid probleeme aga mitte liiga tõsiseid. Kusjuures võib juhtuda, et sa suudad ellu viia ühe väga kasuliku tehingu. Perioodi lõpus ootab mõningaid preemia. Ja see tõstab oluliselt ostujõudu.

Kuu teisel poolel: kas sul tuleb ette rahalisi raskusi kuu lõpus? Kui õnn sulle naeratab, siis võib sulle üleöö suur summa raha sülle kukkuda. Võib täiesti juhtuda, et rahaõnn sulle just sel kuul naeratab.

Kommentaare ei ole