{ads}

HIDE

Viimased

latest

Pühvli detsembrikuu horoskoop

  Armastus Detsembri esimesel pool on eriti soodus ja liitev kõikidele paaridele. Elu kallimaga tõotab tuua mõlemale rah...

 

Armastus

Detsembri esimesel pool on eriti soodus ja liitev kõikidele paaridele. Elu kallimaga tõotab tuua mõlemale rahulolu ja võib juhtuda, et sinu kõige suuremad soovid täituvad. Kui su süda on vaba, siis ilmselt ei lase sa nendel päevadel endale rõngast ninast läbi panna ega abieluranda sõuda. Aga sellest hoolimata on sind ees ootamas kirglikud ja ilusad hetked. Aeg on soodus, et uusi südameid võita.

Detsembri teisel poolel aga ei tule sul karta, et sinu ja su teisepoole vahel erimeelsusi ette tuleb. Teie vahel valitseb rahu ja üksmeel. Tähtede seis neutraliseerib kriitilise meele ja sa rohkem, kui kunagi varem, oled sa meelestatud selleks, et näha oma kaaslase häid külgi selle asemel, et talle tema puudusi ette heita. 

Kui sa oled vallaline, siis võib mõni ilus lugu alguse saada just sellel perioodil, võttes järgmisel aastal konkreetsema ja tõsisema suuna. Võib-olla lõppeb see isegi pulmade või kokku kolimisega järgmiste kuude jooksul.

 

 


Töö

Detsembri esimesel poolel on sulle tagatud stabiilsus kõikides ettevõtmistes, võib juhtuda ka, et sa kirjutad alla mõnele tähtsale lepingule. Võib aga juhtuda, et sul tuleb ette pingeid töökaaslaste või ülemustega. Katsu jääda optimistlikuks ja heatahtlikuks kõigi vastu.

Teisel poolel aga äratavad tähed su ambitsioonikuse ja aitavad sul teha vajalikke pingutusi selleks, et trumbid sinu poolt oleks. Sul ei tohiks tulla raskusi sellega, et oma tahtmist saada. Võib isegi midagi väga tähtsat juhtuda, kui see peaks nii olema, siis äre muretse, kõik läheb sinu kasuks.


Tervis

Esimesel detsembri poolel on hea elujõud sulle kindlustatud. Võib-olla mõned probleemid hammastega võivad tekkida, ära oota viimast hetke, et hambaarsti juurde minna.

Teisel poolel aga oled sa pigem heas vormis. Sa tunned end hästi ja tahad säilitada oma energiat. Võib-olla tekitab muret ainult tuju langus. Selle vastu aitab spordiga tegelemine, mis aitab energiat kulutada ja mõtetes korda luua. Kui võimalik, siis tee sporti vabas õhus. 

 

 


Raha

Detsembri esimesel poolel: sul on juba mõnda aega raskusi olnud, et oma rahaasjades kord majja luua ja elada nii, nagu sa tahaksid. Vähemalt nii, et sa ei peaks järgmise päeva pärast muretsema. Sellel perioodil tähed toetavad sind ja sa võid, kui sa ei maga maha häid võimalusi, panna oma raha kasvama.

Teisel poolel: võib-olla tuleb sul natuke raskusi ette seoses kulutustega. Katsu säilitada hea tuju ja kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole