{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jänese detsembrikuu horoskoop

  Armastus Detsembri esimene pool: sa tunned planeetide rahutut mõju ja tunned, et tahad kõigel minna lasta ja samal aj...

 

Armastus


Detsembri esimene pool: sa tunned planeetide rahutut mõju ja tunned, et tahad kõigel minna lasta ja samal ajal täita oma kohust. Kui sa oled abielus, siis pead sa tõsiselt pingutama, et mitte kiusatusele järgi anda: sa kohtud kellegagi, kes tekitab sinus tõsise soovi truudust murda. Kui sa elad aga üksi, siis sinu süda ei suuda valida kahe inimese vahel - aga miks mitte valida neid mõlemaid!

Teisel kuu poolel on aga planeetide seis sinu kooseluks soodne. Sinu suhe elukaaslasega on üpris romantiline. Üks väike väljaskäik või õhtusöök küünlavalgusel on ilmselt plaanis neil päevil. Kui sa oled vallaline, siis õpid sa hindama asju meeldivama külje pealt ja näed elu pigem läbi roosade prillide. 

 

 


Töö

Kuu esimesel poolel võib sul ette tulla mõningaid rahulolematusi, mis ei ole just katastroofiliste mõõtmetega aga tuju viivad alla küll. Projektide tähtaeg lükkub edasi, sul on raskusi finantseerimisega, sest mõned tutvused, kelle peale sa lootsid, kaovad silmapiirilt. Aga ära anna alla, kõik ei ole veel kadunud.

Kuu teisel poolel ootab sind üsna pingerikas periood tööalasel pinnal. Sa tahad edasi liikuda liiga kiiresti ja kõiki oma ambitsioone ühekorraga ellu viia. Aga olukorrad otsustavad teisiti. Muuda oma taktikat: mine takistustest mööda selle asemel, et katsuda neid lõhkuda. Või veelgi parem: muuda strateegiat. Tee ajast oma parim liitlane ja pane ta enda heaks tööle.

 

Tervis

Kuu esimesel poolel tunned sa kurnatust ja oled liiga tundlik. Katsu oma pingutusi piirata ja väldi niipalju, kui võimalik, igasugust stressi. Ära ole muretu nagu liblikas. Katsu leida vahendeid, mis aitavad sul rahuneda. Õpi elama tänases päevas ja näe enda ümber ilu ja rõõmu, mida iga päev meile igal tänavanurgal toob.

Kuu teisel poolel saadab sind väga hea tuju ja veelgi parem energia. Lisaks sellele, kui sul peaks olema mõningaid terviseprobleeme, siis jääd sa selles suhtes positiivseks, sa leiad endale lõpuks vahendi, mis lahendab su tervisemured. 

 

 

 

Raha

Kuu esimene pool: sa oled juba mõnda aega lõpetanud rahast unistamise ja ei taha enam pingutada selleks, et sissetulekut suurendada. Nüüd aga muutub su mõttelaad. Tähtede seisu innustab sind uuesti võitlema ja annab sulle tagasi vajaliku ettevõtlikkuse. Positiivsed sündmused on silmapiiril.

Kuu teisel poolel aga muudavad tähed sind väga optimistlikuks ja sa alahindad oma rahalisi raskusi. Pinguta siiski ja ära anna kiusatustele järgi, vastasel korral ootavad suured kaotused sind ees. 


Kommentaare ei ole