{ads}

HIDE

Viimased

latest

Draakoni detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimene pool: tähtede seis on väga soodus armastuseks esimesest silmapilgust. Armastus võib sulle pe...

 


Armastus

Kuu esimene pool: tähtede seis on väga soodus armastuseks esimesest silmapilgust. Armastus võib sulle peale langeda nagu lumelaviin. Oled sa vallaline või juba kellegagi koos, sa võid tunda uue suhte rõõme või siis uuendad idülli oma suhtes.

Kuu teisel poolel võib ette tulla omavahelist hõõrumist elukaaslasega. Sulle võib teise käitumine tunduda arusaamatu ja andestamatuna. Sa oleksid eelistanud, et ta oleks rohkem avatud ja vahetum, hoolitsevam ja koostööaldim. Ja sul on täiesti õigus. Aga ära ole liiga nõudlik ja võta asju sellistena nagu nad on. Muidugi sa võid proovida olukorda parandada aga katsu olla hästi taktitundeline. Kui sa oled hingesõpra otsimas, siis ta võib neil päevil kohale jõuda.

 

 


Töö

Kuu esimesel poolel on su tööalane elu positiivne, aktiivne ja sinu töösuhted korras. Sinu tulisus, usk edusse ja ettevõtmistesse avaldab kõikidele muljet. Aga sa pead valmis olema ka mõningateks pettumusteks mõnede projektidega, mis sul peas olid. 

Kuu teisel poolel võid sa üles näidata mõningast impulsiivsust ametiasju ajades. Võib juhtuda, et sa võtad otsuseid vastu ilma ülemusteta nõu pidamata ja see võib sulle kahjuks tulla.


Tervis

Kuu esimesel poolel mõtled sa tõsiselt oma tervise peale. Ära riku oma tervist ühel või teisel moel. Tänu planeetide seisule võid sa end tunda väsinuna ja sul võib ette tulla raskusi hommikuse ärkamise ja tööle minekuga.

Kuu teisel poolel tuletab planeetide seis sulle meelde, et sa pead oma suurt energiat kasutama positiivsemal moel, vastasel korral võib see sind panna rumalusi tegema. Miks mitte tegeleda spordiga regulaarselt? Spordi tegelemine aitab sul terve olla ja tekitab ka heaolu ja eufooria tunda, mis pole sugugi ohtlik.

 

 


Raha

Kuu esimesel poolel võib sul tekkida soov teha riskantseid tehinguid. Loomulikult jääb alati võimalus, et sa kõik kaotad, sest tähed ei ütle selles suhtes midagi. Aga sa võid ka lõigata suurt kasu, loomulikult, kui sa just liiga pimesi ei tegutse. Korralikult läbimõeldud tehingut tehes võid sa puhtalt välja tulla.

Kuu teisel poolel pead sa vältima igasuguseid rahalisi tehinguid. Sest sa võid täiesti kaine pea kaotada. Katsu ka oma maist varandust valvata paremini selle asemel, et aidata mõne tuttava rahaasju korraldada. Sest teiste aitamine on alati hea aga heategevust ei tohi uisapäisa teha.


Kommentaare ei ole