{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mao detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimesel poolel tunned sa suuremat soovi alustada puhtalt lehelt oma elukaaslasega. Ära maga seda head võimal...

 

Armastus

Kuu esimesel poolel tunned sa suuremat soovi alustada puhtalt lehelt oma elukaaslasega. Ära maga seda head võimalust maha. Vallalised: sind ei ole unustatud aga sul ei ole hetkel soovi end siduda. Mõningate jaoks aga võib õhus olla armastust ja võib juhtuda, et sa kohtud sellega, kellega tahad leivad ühte kappi panna.

Kuu teisel poolel oled sa otsustanud elu nautida nii palju, kui võimalik ja mitte miski ega keegi ei saa sind selles takistada. Hea oleks, kui sinu elukaaslane näitaks üles suuremat arusaamist ja heatahtlikkust sinu vastu ning suleks silmad sinu liialduste ees. Vallaliste armuelu on õnnetähe all. Aga äre lase end oma kujutlusvõimest liiga palju kaasa viia, sest see võib sulle valusalt kätte maksta.

 

 


Töö

Kuu esimesel poolel ole ettevaatlik oma ettevõtmistes, sest on väga võimalik, et suured muutused on tulemas sinu tööalasesse ellu. Kui sa tahad algust teha mõne riskantse projektiga, siis küsi teistelt nõu enne, sest sa pead tegutsema äärmiselt ettevaatlikult selleks, et võita. Katsu leida ka plaan B, et mitte kõike kaotada juhul, kui midagi peaks viltu minema. 

Kuu teine pool võib tuua väga häid uudiseid töö juures. Kõige rohkem on soositud need, kes töötavad ettevõtluse eesotsas või administratsioonis. Teiselt poolt tundub jälle, et aeg on hea selleks, et rääkida palgakõrgendusest.

 

Tervis

Kuu esimesel poolel oled sa täis erakordset energiat. Sa oled valmis täiesti üksi revolutsiooni tegema. Katsu end siiski vaos hoida, vastasel korral kulutad sa oma energiat niisama ja sinust pole lõpuks suurt kasu.

Kuu teisel poolel ei ole sul suuri terviseprobleeme karta. Võib olla mõni liigestega või lihastega seotud probleem aga see on mööduv nähe. 

 

 

 

Raha

Kuu esimesel poolel pead sa olema rahaga ettevaatlik. Ära võta tähtsaid otsuseid vastu enne, kui oled võimeline kainelt mõtlema. Ära tee suuri investeeringuid ega oste. Mõne nädala pärast muudad sa nagunii oma arvamust.

Kuu teisel poolel on finantsalal positiivne mõju. Planeetide seis on soodus selleks, et raha kasvama panna ja kui sul seda raha pole, siis vähemalt selleks, et raha leida. Väga positiivne periood nendele, kes on juba investeeringuid teinud. Nende pealt on oodata suuremat kasu.

 


Kommentaare ei ole