{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hobuse detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimene pool: su elus pole midagi väga rõõmustavat viimasel ajal olnud. Sa oled kannatanud stressi all ja tei...

 

Armastus

Kuu esimene pool: su elus pole midagi väga rõõmustavat viimasel ajal olnud. Sa oled kannatanud stressi all ja teil on elukaaslasega suhtlemise tasandil raskusi ette tulnud. Sul on tunne, et sind ei taheta mõista ja sind ei armastata. Õnneks aga on tulemas rahulikum periood. Dialoog teie vahel paraneb ja ees on ootamas õnnelikumad päevad. Kuu seis on kasulik ka vallalistele. Ta võib vallandada ootamatuid tegutsemisi ja põhjustada mõne põneva ja meeldiva kohtumise, võib-olla isegi armastuse esimesest silmapilgust.

Kuu teisel poolel kui su süda on veel vaba, siis on õhus armastust tunda neil päevil ja sa lased end sellest kaasa viia. Kui sa elad aga kellegagi koos, siis tõenäoliselt on teil ees mõni tõsine jutuajamine väljendamaks vastastikkust rahulolematust.

 

 


Töö

Kuu esimene pool: sind on saatnud siiani üsna hea õnn aga ära tegutse siiski mõtlematult. Sa peaksid tõsiselt kaaluma enne, kui nõustud igasuguste pakkumistega. Vajaduse korral pea nõu spetsialistiga, see aitab sul vältida hilisemaid probleeme.

Kuu teisel poolel võib ette tulla palju takistusi. Ära lasku spekulatsioonidesse lootusega kasu lõigata ruttu ja ilma liigsete pingutusteta, sest tulemused võivad olla katastroofilised. Hoia oma külma närvi ja ole kannatlik: sinu tund jõuab ka kord kätte.


Tervis

Kuu esimesel poolel ei ähvarda sind ükski tõsine haigus. Ainult, et isegi, kui sa oled terve, siis võid sa kannatada halva tuju ja negatiivsete mõtete käes. Katsu oma tuju tõsta ja olla optimistlikum.

Kuu teisel poolel mõjutab planeetide seis su tervist ja see võib kaasa tuua natuke kõikuva enesetunde. Midagi tõsist ei juhtu nii, et ära karda. Aga mõni väsimusehoog võib korraga peale tulla ja selle töökoormusega, mis sind ees ootamas on, ei ole see just teretulnud. Katsu oma meelt lahutada ja enda eest hoolitseda. 

 

 


Raha

Kuu esimene pool: sa ei ole tegelenud eriti rahaprobleemidega. Katsu siiski leida võimalusi, et teenida rohkem raha, sest isegi, kui raha eest õnne osta ei saa, aitab ta suurel määral sellele kaasa, võttes arvesse, et meie praegune ühiskond on tarbimisühiskond. Võib juhtuda, et sa ostad sõbra nõuandel endale mõne kinnisvara.

Kuu teisel poolel lepid sa sellega, et elad päev-päevalt ja seega tuleb sul ette suuremaid raskusi raha säästmisega. Kui sa aga natukenegi ettevaatlikkust üles näitad, siis jäävad suuremad probleemid tulemata. Sa võid isegi teha väga kasulikke tehinguid, näiteks kinnisvara müümise või ostmisega.

Kommentaare ei ole