{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kitse/Lamba detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimesel poolel on planeetide seis imelik: osad soosivad sinu eraelu, teised jälle avaldavad negatiivset mõju...

 

Armastus

Kuu esimesel poolel on planeetide seis imelik: osad soosivad sinu eraelu, teised jälle avaldavad negatiivset mõju. Mida siis teha? Kokkuvõttes tundub, et sellel perioodil kõigub su pereelu rahulike hetkede ja pingete ning vaidluste ja üksmeele vahel. Katsu rahulikuks jääda ja ära mine liiale, sest, kui asjad võtavad teie vahel halva pöörde, siis ei ole praegu õige hetk selleks, et arveid klaarida. Vallalised: olge ettevaatlikud, sest need, kellega sa sel perioodil kohtud, ei ole sinu jaoks tehtud. Sa pead olema kannatlik enne, kui leiad kellegi, kes sulle sobib.

Kuu teisel poolel muutud sa enesekindlamaks ja sinu suhe kallimaga muutub. Sa oskad mängu panna oma võlusid selleks, et oma kallimat mõjutada oma tahtmist mööda. Tegelikult on see sinu juures üsna üllatav ja harjumatu käitumine. Vallalised, tähtede seis on üsna soodne südameasjadeks. Sa suhtled vabamalt ja ei varja oma ootusi. Aga ära mängi ühepäevast liblikat, sest see väsitab sind ruttu.

 

 


Töö

Kuu esimesel poolel kõik töö, mida sa teed ja pingutused, mida sa teed, toovad sulle ametialast rahulolu. Valva siiski, et sa ei tegeleks liiga paljude asjadega korraga ja ei väsitaks end liiga palju. Ära katsu ellu viia liiga erinevaid asju korraga ja tee parem kriitiline valik kõikide valikute seast. 

Kuu teisel poolel aitab tähtede seis sul ellu viia mitmeid tööalaseid projekte. Ainult sinust sõltub see, kui hästi sa ennast väärtustad ja seega kui edukalt suudad sa taotleda palga- või ametikõrgendust. Mõned sinu suurimad unistused võivad täituda. Aga katsu mitte järgida tänapäeva kalduvust lõpetada enne, kui oled alustanud.


Tervis

Kuu esimesel poolel: planeetide seis on positiivne sinu tervise suhtes praegu. Seega ära muretse, sa oled heas vormis ja optimistlik. Õnnetuste oht on natuke suurem , kui tavaliselt aga ära muretse, midagi tõsist silmapiiril ei ole. Kui sa aga kodus millegi kallal nokitsed, siis ole ettevaatlikum, kui tavaliselt ja vaata, et sa sõrme ei lõika.

Kuu teisel poolel oled sa sportlikus vormis ja teenid ära paljude kadestuse. Kõik viirused, bakterid ja mikroobid hoiduvad sinust eemale. Võib juhtuda, et närvilisus sind kimbutama tikub ja häirib und. Kummelitee tuleb siin appi.

 

 


Raha

Kuu esimesel poolel ei muuda tähtede seis sind just targaks rahaasjades. Sa võid kulutada liiga palju ja sageli kasututele asjadele. Ole ettevaatlik enne, kui hakkad suuri rahasid kulutama asjade peale, mis esmapilgul vajalikena võivad tunduda. Nagu ütleb üks Hiina vanasõna: Ära osta seda, mis on kasulik, vaid seda, mis on vajalik.

Kuu teisel poolel saadab sind planeetide hea mõju ja sa alustad seda perioodi ilma suuremate probleemideta. Jää siiski ettevaatlikuks, et su rahaasjades valitseks alati tasakaal. Mõni suur väljaminek võib ees olla.

Kommentaare ei ole