{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ahvi detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimesel poolel on tähtede seis sinu jaoks soodne. Kohe nii hea, et võib kaasa tuua palju õnnelikke muutusi s...

 

Armastus

Kuu esimesel poolel on tähtede seis sinu jaoks soodne. Kohe nii hea, et võib kaasa tuua palju õnnelikke muutusi sinu kooselus ja muudab teid omavahel lähedasemaks. Sa keskendud suure osa oma ajast armastusele ja kallimale. Vallaliste jaoks on tuli roheline. Ees võib oodata mõni ilus kohtumine.

Kuu teisel poolel tunnevad need, kes juba elavad koos, tunda uut kirge. Võimalik, et avastate oma kallima teise pilgu läbi. Vallalised: kurvastuseks pole põhjust, sest tähed soosivad teid ja ühest oluliselt kohtumisest pääsu ei ole. Sa kohtud kellegagi, kes puudutab sinu südant.

 

 


Töö

Kuu alguses on sul võimalust silma paista oma ametipostil. Kui sa siiani oled olnud pigem varjus, siis üllatad sa nüüd rohkem, kui ühte oma oskustega. Ambitsioonikamad teavad, et peavad sinuga arvestama hakkama. Ja sa hakkad oma jälge jätma kõikides oma tegemistes.

Kuu teisel poolel tuleb sul tööalases elus ette mitmeid huvitavaid pakkumisi. Ära unusta karantiid küsida ning nõuda kirjalikku nõusolekut. Vastasel korral võib sind ees oodata järgnevatel kuudel mõni halb üllatus.


Tervis

Kuu esimesel poolel sõltub su enesetunne mitmest erinevast planeedist. Kuna nad kõik on sinu vastu positiivselt häälestatud, siis tervise seisukohalt sul probleeme ette ei tule. Kui sul peaks aga mõni krooniline tõbi olema, siis on väikesed tervisehäired ikka võimalikud.

Kuu teisel poolel tunned sa end üldiselt hästi. Võib-olla ainult kannatad sa mustade mõtete käes. Eelista tegutsemist ja ära jää üksi.

 

 


Raha

Kuu esimene pool: kas materiaalne edu on sinu eesmärkide seas? Kui nii, siis võid sa mõned oma plaanid ellu viia sellel perioodil, vähemalt osad neist. Tänu tähtede seisule paraneb sinu rahaline seis märkimisväärselt.

Kuu teisel poolel võib ette tulla palju muutusi sinu rahaasjades. Katsu rahulikumalt võtta selleks, et liigseid probleeme vältida. Teisest küljest on aeg ideaalne, et investeerida.



Kommentaare ei ole