{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuke detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimesel poolel tahad sa väljas käia, meelt lahutada ja lõbutseda. Kahjuks aga su elukaaslane pole sama meelt...

 

Armastus

Kuu esimesel poolel tahad sa väljas käia, meelt lahutada ja lõbutseda. Kahjuks aga su elukaaslane pole sama meelt ja eelistab kodus istuda ega taha sinuga pidutseda. Sa maksad talle selle eest kätte. Vallalised aga naudivad oma vabadust ja muutuvad tõelisteks südamemurdjateks.

Kuu teisel poolel hakkad sa rohkem, kui varem idealiseerima oma elukaaslast. Loomulikult ei suuda teine kaua mängida unistuste printsi või printsessi. Ja sellepärast pettud sa ruttu ja süüdistad teda kõiges. Jälle uus kodutüli on puhkemas. 

Isegi, kui sa oled juba pikemat aega vallaline, siis võib see nüüd muutuda, sest üks põnev kohtumine on silmapiiril.

 

 

 

Töö

Kuu esimesel poolel muudab planeetide seis tööasju keerulisemaks. Parem, kui sa midagi olulist neil päevil ei alusta. Vastasel korral võid sa takistuste ja  arusaamatuste vastu põrkuda, mis raiskavad sinu aega ja isegi raha.

Kuu teisel poolel pead sa alal hoidma positiivseid suhteid oma töökaaslaste või kaastöötajatega, vastasel korral kannatab sinu tööalane elu selle all. Vaata uute kasulike kogemuste poole, isegi, kui see nõuab lisapingutusi ja ametialast suunamuutmist. Võta kõik tööalased kohtumised vastu, mõni võib sulle väga kasulik olla.


Tervis

Kuu esimene pool:  kasuta seda perioodi (sest tähtede seis on sinu jaoks soodne) selleks, et oma tervist parandada, puhastada keha või alustada mõne dieediga. Või lihtsalt puhka rohkem. Ära pinguta üle, sest kõike sa korraga teha ei saa ja see muudab sind ainult närviliseks.

Kuu teisel poolel vahelduvad hea enesetunne ja energiline vorm väsimusega aga sinu üldine enesetunne paraneb sest, sa õpid paremini enda eest hoolt kandma ja lükkad eemale kõik, mis on sulle kahjulik. Kasuks tuleb ka spordi tegemine aga seda tead sa juba isegi.

 

 


Raha

Kuu esimesel poolel läheb kõik su rahaasjades hästi. Sind saadab teatud rahaline õnn ja isegi, kui sa just suuri summasid võitma ei hakka, ei ole sul ka rahaprobleeme karta vaja. Sa võid proovida õnnemänge aga ära liiga palju mängu pane.

Kuu teisel poolel võib sul tekkida rahalisi probleeme nagu kõikidel aga ilma, et see muutuks liiga tõsiseks. Kusjuures just sellel perioodil võid sa teha ühe eriti kasuliku tehingu. Enne aasta lõppu on ootamas preemia. Ja see tõstab märkimisväärselt sinu ostujõudu.

Kommentaare ei ole