{ads}

HIDE

Viimased

latest

Koera detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimesel poolel tunned sa suuremat lähedust oma elukaaslasega. Rutiin ja igavus, mis teie suhtesse juba pugen...

 

Armastus

Kuu esimesel poolel tunned sa suuremat lähedust oma elukaaslasega. Rutiin ja igavus, mis teie suhtesse juba pugenud olid, kaovad nagu imeväel. Võimalik romantiline õhtusöök küünlavalgel. Ja tormilised kirge täis ööd. Kuidas ka ei ole, te väljendate oma tundeid eriti kirglikult ja su kaaslasel tekib tunne nagu elaks ta roosal pilvel. Vallalised pole ka unustatud, sest neil on suur võimalus leida oma hingesõber neil päevil.

Kuu teisel poolel on sul samuti õigus armastusele, ükskõik, milline pole ka sinu ametlik seis hetkel, sest planeetide seis on praegu väga soodus ja saadab positiivseid laenguid sinu suunas. See aga ei väldi mõningaid lahkhelisid. Kõige tähtsam on nautida tõesti seda, mis on hästi ja mitte keskenduda sellele, mis on halvasti. Vaata elu parema külje pealt, eriti hästi kehtib see armastuse kohta.

 

 


Töö

Kuu esimesel poolel hoolimata oma hõivatusest, ei kaota sa silmist oma tööalaseid eesmärke. Sul on kõik võimalused, et oma malenuppe edasi tõsta, käies läbi nendega, kes võivad aidata kaasa sinu karjäärile. Head tööalased kohtumised on silmapiiril. 

Kuu teisel poolel tunned sa tuult purjedes tööasjades ja sellepärast riski suurelt. Miks mitte rääkida palga - või ametikõrgendusest? Miks mitte alustada oma ettevõttega? 


Tervis

Kuu esimesel poolel on sul energiat rohkem, kui vaja ja tervis lausa särab. Hoolimata kiirest seltskondlikust elust, katsu leida aega puhkamisest ja selleks, et olla natukenegi rahus ja vaikuses. Kui sa alustad mõne dieediga, siis saadab sind edu.

Kuu teisel poolel tähed sind tervise seisukohalt nii väga ei soosi. Kasuta head strateegiat ja katsu hoiduda kiusatustest, mis su tervist ohtu panevad. Sunni end tervislikumalt ja mõistlikumalt toituma, maga piisavalt ja tegele spordiga.

 

 


Raha

Kuu esimesel poolel tekib sul soov kulutada oma raha selleks, et oma elu mugavamaks teha ja võib-olla ka selleks, et teisi pimestada. Ära liialda, vastasel korral võid sa end laostada jättes mulje, nagu oleksid sa rikas. 

Kuu teisel poolel hakkad sa tõsiselt oma rahaasjadega tegelema ja võtma kasutusele vastavaid meetmeid. Teiste sõnadega, sa piirad oma kulutusi. Ja seega väldid suuremaid rahaprobleeme.

Kommentaare ei ole