{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sea detsembrikuu horoskoop

  Armastus Kuu esimesel poolel oled sa reaalsusest nii kaugel, et su elukaaslane sulle korraga enam ei sobi. Sinu s...

 


Armastus

Kuu esimesel poolel oled sa reaalsusest nii kaugel, et su elukaaslane sulle korraga enam ei sobi. Sinu silmis tähendab armastust midagi imelist ja ilusat, mitte harjumusi ja igavust. Vallaliste jaoks tuleb see periood väga soodne südameasjade ajamiseks. Hetk on ideaalne, et teha esimene samm vastassoo suunas, sest mida julgemad nad on, seda suurem on võiduvõimalus.

Kuu teisel poolel hakkad sa väsima oma kooselust, mis sunnib sind teatud elama sellist elu, mida sa ei taha ega ole valinud. Katsu jääda mõistlikuks. Kooselul on muidugi ka oma halbu külgi aga samuti ka häid pooli. Vallalised: te röövita neil päevil südameid ja murrate neid.

 

 

 

Töö

Kuu esimesel poolel, mis puutub tööasjadesse, siis õhkkond ei ole eriti soodus keskendumisele praegusel hetkel. Seega on väga vajalik, et sa esimese nädala ajal teed suurema töö ette ära. Peale seda kui asjad rööpasse on seatud, läheb kõik hästi. Sa pead asju lihtsalt kontrolli all hoidma.

Kuu teisel poolel stimuleerib planeetide seis sinu ametialast elu. Võib olla ootab sind ametikõrgendus. Sulle omase tahtejõuga lähed sa julgelt edasi, tuul purjedes puhumas. Õhus on lubadusi.


Tervis

Kuu esimesel poolel oled sa terve nagu purikas. Sa oled täies elujõus ja ettevõtlik. Ära liialda heaga toidulauas.

Kuu teisel poolel, kui kõik läheb tervise koha pealt hästi, siis võib su tuju ainult planeetide seisu pärast kannatada. Su peas mõlguvad negatiivsed mõtted ja sa ei saa minevikust lahti. Katsu ümbritseda end positiivsete inimestega, kes aitavad sul sellest hetkest üle saada.

 

 


Raha

Kuu esimene pool ei ennusta midagi head sinu jaoks. Katsu kiusatusele vastu seista ja ära viska kõiki täringuid korraga mängulauale. Nagu öeldakse tihti, et mängijad tulevad villa lõikamiseks aga lahkuvad ise pügatuna. Sind saadab teatud õnn, kui sa ei pane liiga palju korraga mängu. 

Kuu teisel poolel: selleks, et oma ostujõudu parandada ja teha korralikke tehinguid, tulevad sul väga head ideed. Sa oled palju julgem ja ettevõtlikum, kui tavaliselt ja ei karda riski peale välja minna, tegutseda ja tõugata oma head õnne tagant. Väga hea! See sobib sulle ja sa saad lõigata oma kasu.

Kommentaare ei ole