{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nädalahoroskoop: 21.detsember - 27. detsember

 Sellel nädalal lahkub Merkuur Amburist ja läheb üle Kaljukitse, olles valmis eriliselt soosima kõiki maamärke. Vaata järele mida tä...

 Sellel nädalal lahkub Merkuur Amburist ja läheb üle Kaljukitse, olles valmis eriliselt soosima kõiki maamärke. Vaata järele mida tähed just sulle sellel aastalõpul lubavad!

Foto : unsplash


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20.aprill) - Jupiter on sinuga!

Kallis Jäär! Lõpuks ometi on Jupiter sinu kõrval ja valmis külvama sind üle oma erilise soosinguga järgnevate kuude jooksul. Just nimelt, see eduplaneet toetab kõikide su projektida ellu viimist ja õnnestumist, millega sa praegu tegelemas oled. Esmaspäeval võib Merkuus, kes sinu vastu vaenulikult on häälestatud, sinu entusiasmi natuke pidurdada aga sa ei lase mitte kellelgi ega millelgi end peatada. 

Lisaks sellele toovad erilist õnne sulle teisipäev ja kolmapäev tänu Kuu asetusele.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai)  - Kuu asend

Kallis Sõnn! Sellel nädalal asub Kuu neljapäeval, reedel ja laupäeval sinu tähemärgis ja see garanteerib sulle sületäie õnne ja edu. Lisaks sellele, alates esmaspäevast tuleb Merkuus taas sinu kõrvale, olles valmis sind soosima ametialaselt ja teistega suhtlemisel.

Jupiter aga ei ole sinu vastu soodsalt häälestatud, seega ära võta liiga suuri riske ja kaalu kõik oma otsused targalt läbi.

 

 

 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni) - Võid rahulik olla!

Kallis Kaksikute esindaja, sellel nädalal võid sa lõpuks ometi rahulikult hingata: alates esmaspäevast läheb Merkuus sinu vastaste seast ära. Ja vähehaaval hakkavad asjad laabuma, eriti tööalases elus. Sellest hoolimata jääb Veenus sinu vastaste sekka, tuues pingeid sinu suhtesse, eriti nädala alguses. Pühapäev tuleb sinu jaoks aga eriti edukas ja õnnelik.


Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli ) Merkuur vastasseisus

Kallis Vähk! Kahjuks sellel nädalal on Merkuus sinu vastaste seas: alates esmaspäevast võib töö juures sul ette tulla veelgi rohkem takistusi. Ent paari päeva pärast lahkuvad Jupiter ja Saturn su vastaste seast ära. Ja isegi, kui sul tuleb veel ette mõningaid väikeseid raskusi, siis on pikemaajalises perspektiivis edu sind ootamas.

Stressi võivad tuua teisipäev ja kolmapäev. 


Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august ) Veenus on sinuga!

Kallis Lõvi, sellel nädalal võid sa loota Veenuse toetusele, kes aitab parandada su sentimentaalset elu. Eriti romantilised päevad on teisipäev, kolmapäev ja pühapäev, kus isegi Kuu asend sulle õnne tagab.

Ole ettevaatlik neljapäeval ja reedel, sest neil päevil võid sa tunda suuremat väsimust ja stressi, eriti töö juures.

 

 

 

 

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september ) - Rahulikud Jõulud

Kallis Neitsi, sellel nädalal tuleb Merkuur taas sinu kõrvale. See parandab märgatavalt teistega suhtlemist nii kodus, kui töö juures. Jõuluõhtu tuleb rahulik. Esmaspäev võib olla ainult tavalisest närvilisem tänu Kuu asendile. Sinul ja su elukaaslasel võib ette tulla vaidlusi, kuna Veenus asub sinu vastas, seda eriti pühapäeval.


Kaalude nädalahoroskoop ( 23. september - 22. oktoober) Merkuur ei soosi sind

Kallis Kaalude esindaja! Sellel nädalal ja eriti esmaspäeval, ei ole Merkuur sinu vastu nii heatahtlik, kui ta seda viimasel ajal oli ja see võib kaasa tuua takistusi töö juures. Aga ära muretse liiga palju, alates eelmisest nädalavahetusest on Jupiter sind toetamas olles sinu tähemärgis ning garanteerides sulle pikemaajalise edu. 

Ole ettevaatlik teisipäeval ja kolmapäeval, sest Kuu asend ei ole sulle soodne.


Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november) Rahutud jõulud

Kallis Skorpion! Jupiter ei ole sinu suhtes just soodsalt häälestatud, sa pead olema väga ettevaatlik kõikide otsuste vastuvõtmisel töö juures, eriti, kui tegemist on pikemaajaliste projektidega. Lisaks sellele võivad neljapäev, reede ja laupäev tulla eriti pingerikkad tänu Kuu asetusele.

Hoolimata sellest tõotab esmaspäev tuua sulle eriti palju õnne ja edu ning väga häid uudiseid!


Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember) Bye, bye Merkuur!

Kallis Ambur! Merkuur lahkub sinu märgis aga sa võid ikka toetuda ilusale Veenusele ja Jupiterile, kes sinu suhtes armulikkust üles näitab. Seega võid sa oodata töö juures eriti häid uudiseid ning ka eraelus läheb kõik hästi.

Ole ettevaatlik ainult pühapäeval, sest Kuu asend sinu suhtes ei ole eriti soodne.

 

 

 


Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar) Tere, Merkuur!

Kallid Kaljukits, sellel nädalal lahkub Merkuur Amburist ja tuleb sinu tähemärki, tuues sulle kaasa ainult häid uudiseid. Sellel nädalal on sinu suhted teistega väga head, eriti tööalased.

Armastuse seisukohalt aga tõotab lõpuks ometi rahu teie koju tulla. Eriti romantiliseks osutub jõulude periood.


Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar) Revolutsiooniline pööre

Kallis Veevalaja! Viimasel nädalavahetusel saabusid Jupiter ja Saturn sinu tähemärki ja see tõotab tuua kaasa sinu ellu revolutsioonilist pööret. Lõpuks ometi hakkab sinu elu minema just nii nagu sa oled unistanud. Ent tulemusi ei saa sa näha otsekohe aga ära raiska aega ja hakka kohe suurelt unistama!

Teisipäeval ja kolmapäeval soosib Kuu asetus sind eriliselt; neljapäeval ja reedel aga on Kuu asend sinu suhtes ebasoodne.


Kalade nädalahoroskoop ( 20. veebruar - 20. märts) Head uudised!

Kallid Kalade tähtkujus sündinud! Sellel nädalal võid sa oodata väga häid uudiseid ja seda juba esmaspäevast saadik tänu Kuu asetusele. Samuti alates esmaspäevast võid sa loota Merkuuri soosingule, kes ei takista enam sinu projekte ja aitab sul teistega paremini läbi saada. Pühapäev võib tulla tavalisest pingerikkam ja tuua kaasa pingeid sinu ja su elukaaslase vahel.




Kommentaare ei ole