{ads}

HIDE

Viimased

latest

Aasta suurim astroloogiline sündmus on kätte jõudmas ja loe, milliseid muutusi see endaga kaasa toob!

Ilus astronoomiline sündmus toob kõigile huvilistele kingituse enne jõule!    Fot...

Ilus astronoomiline sündmus toob kõigile huvilistele kingituse enne jõule! 

 

Foto : unsplash


 Esmaspäeval, 21. detsembril 2020 aastal saavad taevas kokku kaks hiigelsuurt planeeti : Saturn ja Jupiter, olles teineteisele lähemal, kui kunagi varem. Maa pealt vaadatuna võib tunduda nagu puudutaksid kaks planeeti teineteisega kokku. Sellegipoolest pole vaja muretseda, et kaks planeeti teineteisega kokku põrkavad, sest isegi, kui maa pealt vaadatuna tunduvad nad teineteisele väga lähedal, siis tegelikkuses lahutab neid sadu miljoneid kilomeetreid. Astronoomide sõnul on tegemist tõeliselt haruldase sündmusega ja seetõttu kannab ta ka vastavat nime: "jõulutäht".

Samal ajal, kui 2020. aasta on lõpule jõudmas, on päikesesüsteem otsustanud pakkuda meile veel ühe kosmoseime jõuludeks. 21. detsembril joonduvad Saturn ja Jupiter taevas ja moodustavad suure konjuktsiooni ehk ühenduse. Tegemist on väga haruldase astroloogilise sündmusega, mis võib maailma poliitiliselt ja sotsiaalselt mõjutada, samal ajal puudutades ka meie kõikide isiklikku elu. 

 

 

 

"Nende kahe planeedi joondumine on väga harukordne nähe. Selline sündmus leiab aset ainult iga 20. aasta järel. Seekordne ühendus on aga eriti haruldane tänu kahe planeedi lähedusele sellel hetkel. " selgitab astronoom Patrick Hartigan: "Eelmisel korral olid need planeedid teineteisele nii lähedal 4. märtsil 1226. aastal."

Selline planeetide asetus võis aset leida ka Jeesuse sünni ajal ja võis olla see, mida piiblis nimetatakse Jõulutäheks ning mis juhatas kolm hommikumaa tarka sinna, kus sündis Jeesus. Sest nagu kirjutavad teaduslikud raamatud, leidsid just algkristluse ajastul aset mitu sellist planeetide lähenemist. 

Seda nähtust võib vaadelda peale päikeseloojangut ükskõik, millisest maa nurgast, peaasi on varuda endale üks hea binokkel või teleskoop. Nasa sõnul tuleb kahe planeedi leidmiseks vaadelda edelataevast madalalt ja seda tunni aja jooksul peale päikeseloojangut. 

Lisaks sellele ei ole vaja oodata esmaspäeva selleks, et neid kahte planeeti leida, sest ehkki Saturn ja Jupiter ei ole veel nii lähedal teineteisele, on nad juba nähtavad. Heaks vihjeks on ka panna tähele tähtede särale, sest erinevalt tähtedes jääb planeetide valgus üsna püsivaks. 



 

Mis asi on suur ühendus ehk konjuktsioon?

Astroloogias kutsutakse ühenduseks seda, kui kaks planeeti joonduvad  teineteisega.  Nende vibratsioon seguneb omavahel ja harmoniseerub. Suur konjuktsioon ehk suur ühendus leiab aga aset siis, kui kaks hiigelplaneeti Saturn ja Jupiter omavahel joonduvad. 

Need kaks planeeti on seotud autoritaarsusega aga mõlemad omal moel: Jupiter on seotud hea õnne, tervise, rikkuse ja hea ajaga; samal ajal, kui Saturn eelistab korda ja täpsust, distsipliini ja piiranguid. Kui nad omavahel ühenduvad, võib täheldada tõelist võimuvõitlust selles suhtes, kumba valitsemisviis on parem. Ühiskondliku seisukoha pealt võib see duell kaasa tuua poliitilises mõttes otsustavad muutuse. 

See ühendus leiab aset Veevalajas, mis on vabaduse, sotsiaalsete muutuste ja inimeste solidaarsuse märgiks. Peale seda eriti keerulist ja rasket aastat on meil põhjust uskuda, et homne päev tuleb palju parem. 

Tõestuseks on see, et suur ühendus leiab aset 0 kraadi all, mis toob endaga kaasa täiesti uue alguse. Veelgi parem on see, et see leiab aset talvise pööripäeva ajal 21. detsembril põhjapoolkeral ja astroloogias peetakse pööripäevasid aastaringi tähtsateks muutusteks. Kuna need kaks sündmust omavahel sünkroniseerivad, võivad nad seega kaasa tuua palju suuremaid muutusi.

Järgmine suur konjuktsioon ehk planeetide vaheline ühendus leiab aset alles 15. märtsil 2080!

Vaata järgi, kuidas see hiigelplaneetide ühendus sind mõjutab vastavalt sinu tähtkujule ja ära maga oma head õnne maha! 

 

 

 


Kuidas siis saada sellest erakordsest planeetide seisust kasu? 

Hetk on ideaalne selleks, et vabastada end vanadest harjumustest ja teha ruumi uutele perspektiividele. Kui sa ei ole veel valmis muutusteks, siis võib see päev tulla üsna ebamugav sinu jaoks. Parem oleks aga vaadata üle uuesti kõik projektid, mis sul nii kaua südamel on olnud. Planeetide seis on eriti soodne selleks, et aidata sul alustada kindlate ja püsivate plaanide tegemisega. Kuna mõlemad planeedid mõjutavad ka ametialast elu, siis kasuta nende energiat selleks, et oma karjääri kujundada. Võta vastu mõni suur ja ambitsioonikas eesmärk, milleni püüelda ja tegele sellega nii palju, kui võimalik 2021. aastal. Ära unusta, et planeedid aitavad sind kaasa omalt poolt, et su soovid täituksid ja seda pikemaajalises perspektiivis. 


Kui sa oled sündinud maamärgi all (Sõnn, Neitsi või Kaljukits)

Valmistu selleks, et sind võib oodata karjääris suur hüpe. Võib-olla on tegemist ametikõrgenduse, palgatõusu või uue ja parema töökohaga. Seekordne planeetide seis on võimeline täitma ka sinu kõige suuremad ametialased unistused. Sinu pingutused leiavad väärilist tasu ja sa võid leida endale vägagi prestiižse ametikoha, mis toob su karjääri suure pöörde sisse. Selleks aga, et seda kõike saada, pead sa oma mugavusstsoonist välja tulema aga vähemalt on see kõik seda väärt!

 

 


Kui sa oled sündinud õhumärgi all ( Kaksikud, Kaalud või Veevalaja)

Lõpuks ometi võid sa hinge tagasi tõmmata ja lõbutseda! Tänu planeetide seisule annad sa prioriteedi oma isiklikule lõbule ja naudid tõeliselt selle kasu. Miks mitte muuta oma stiili, alustada mõne loomingulise projektiga ? Kui sa oled viimastel aastatel olnud liiga pinges ja kannatanud stressi käes, siis nüüd on aeg maha rahuneda, hakata unistama ja nautida täiel määral seda uut energiat, mida planeetide seis sulle annab. Alguses võib tunduda hirmutav mõte lasta end juhtida oma soovidest aga sa võid ise ka üllatuda, kui palju kasu ja head see sulle toob. Ära mõtle liiga kaua: võta seda nagu seiklust ja ära maga maha ühtegi head võimalust! 


Kui sa oled sündinud tulemärgi all ( Jäär, Lõvi või Ambur)

Sinu läbisaamine teistega paraneb. Kui sa oled tundnud end viimasel ajal üksi või on sul olnud tunne, et keegi sind ei mõista, siis selline planeetide seis aitab sul leida inimesi, kes sulle sarnanevad, laiendada oma tutvusringkonda, leida mõni mentor endale või kohtuda mõne staariga! Mõned inimesed tulevad su ellu selleks, et sulle midagi õpetada: seega hoia oma meel avatud, õpi nendelt inimeste pealt, keda sa imetled ja ära kõhkle abi palumast vajaduse korral. Jagamine ja suhtlemine on selle päeva edu võtmed.


Kui sa oled sündinud veemärgi all ( Vähk, Skorpion, Kalad)

Lõpuks ometi su hing paraneb. Planeetide seis aitab sul piire panna oma elus ja avada oma südant vähehaaval, samal ajal hoides su saladusi nii, et keegi neid ei näeks. Sinu meel ja süda leiavad lõpuks ometi rahu. Võib-olla kolid sa kuhugi, kus sa tunned end turvaliselt või leiad partneri, kes sind mõistab ja kellega sa võid olla see, kes sa tegelikult oled. Või alustada mõne enesearengu programmiga, mis aitab sul su hinge kaitsta. Sa muutud tugevamaks ja see toob sulle kaasa paremat läbisaamist teistega.



Kommentaare ei ole