{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute 2021. aasta horoskoop

  Kaksikud : 21. mai - 21. juuni 2021. aasta õnnevärv : vasekollane 2021. aastal õnne toov number : 35   2021. aa...

 Kaksikud : 21. mai - 21. juuni

2021. aasta õnnevärv : vasekollane

2021. aastal õnne toov number : 35

 


2021. aasta algab Kaksikute jaoks üsna soodsalt, ta lõikab kasu oma heast suhtlemisoskusest ja analüüsioskusest , mis võimaldab tal töö juures silma paista. Kaksiku karismaatilisus peegeldub positiivselt tema eraelus. 

Hea soovitus oleks hoolitseda oma tervise ja füüsilise vormi eest, tegeledes regulaarselt spordiga. Kuula rohkem oma keha. 

Suvest alates on Kaksikul tunne, nagu oleks ta jõudnud otsustavasse ajajärku oma tööalases elus. Kokkuvõttes on karjäärivõimalused positiivsed ja tema jaoks soodsad. August toob ta ellu uusi tuuli ning ta võib hakata järele mõtlema selle üle, mida ta üldse edaspidi teha tahab nii oma era-, kui ametialases elus. Aasta lõpuks pole Kaksik aga leidnud kõiki vastuseid oma küsimustele. 

 

 

 

Parim kuu abiellumiseks Kaksikule on september

 

Kaksikute aasta 

 

Jaanuar 2021

Tähtis päev : 4. jaanuar 2021

Üldine teema : karjäär

Ettevõte, kus sa töötad, võidab palju tänu sinu heale suhtlemisoskusele ja heale analüütilisele intelligentsusele. Sinu ülemused peavad mõistma, et sind ei ole vaja iga hinna eest kontrollida, sa pead aga töötama keskkonnas, mis võimaldab sul rahuldada oma teadmistejanu. Katsu jääda suheldes töökaaslastega pigem diskreetseks, sest sinu tegevusvabadus võib äratada armukadedust, kui teised arvavad, et sa oled erilise kohtlemise vääriliseks saanud. Katsu säilitada külma närvi ja ära lange nende lõksu, kes on eemaldunud reaalsuse kallastest.


Veebruar 2021

Tähtis päev : 14. veebruar 2021

Üldine teema : armastus, pere, sõprus

Veebruarikuu toob su ellu palju elujõudu ja lootust, mille jooksul sinu optimistlik meel muudab sind veelgi kütkestavamaks. Kui sa oled vallaline, siis platoonilised suhted ja juhukohtumised ei ole sinu jaoks enam piisavad. Sa avastad uuesti enda jaoks tugevad tunded ja kirehood. Ära vali endale aga selliseid kaaslasi, kes ei sobi sinu igapäevaellu. Kui sa oled kellegagi koos, siis lase oma kallimal tunda rõõmu sinu kallistustest ning ole tema vastu tähelepanelikum.


Märts 2021

Tähtis päev : 4. märts 2021

Ãœldine teema : tervis, heaolu

Järgmistel nädalatel peaksid sa oma tervise eest hoolitsema rohkem. Käi näiteks arsti juures kontrollis, mida sa oled nii kaua edasi lükanud. Kui sa aga ei ole sportliku eluviisiga, siis katsu hoida end vormis, tehes muutusi oma igapäevaelus (eelista treppi liftile, käi rohkem jala, vähenda suhkru ja soola tarbimist). Kõik need lihtsad muudatused sinu eluviisi juures aitavad sul edasi minna rahulikumalt.

 

 

 


Aprill 2021

Tähtis päev : 19. aprill 2021

Ãœldine teema : raha

Rahaasjades peaksid sa sellel kuul tundma rahulolu ja see võimaldab sul täiel määral nautida oma pingutuste vilju ning võtta oma tuleviku suhtes vastu tähtsaid otsuseid. Mis puutub investeeringutesse, siis sinu aktsiate väärtus tõuseb. 


Mai 2021

Tähtis päev : 3. mai 2021

Üldine teema : karjäär

See ei ole kõige soodsam kuu selleks, et alustada uute projektidega. Katsu oma ambitsioonikust pidurdada , sest su pingutused ei ole võrdväärsed oodatud tulemustega. Kui sa oled kaalunud ametikoha vahetust, siis oled sa üllatunud, et see mõte sind enam rahule ei jäta. Ent sa ei ole veel valmis selle julge sammu tegemiseks. Lisaks sellele võib väiksemgi valesamm kaasa tuua suuri rahalisi kahjusid. 

 

Juuni 2021

Tähtis päev : 25. juuni 2021

Ãœldine teema : tervis, heaolu

Sa ei tohiks lasta oma tervist unarusse jätta. Selleks, et ära hoida väikeseid õnnetusi ja tervisehäireid, ära unusta hommikusöögi tähtsust. See päeva esimene eine tagab sulle ka vajaliku energia ülejäänud päevaks.

 

 

 

 

Juuli 2021

Tähtis päev : 3. juuli 2021

Üldine teema : karjäär

Loominguliselt väga soodne aeg. Sul ei tule puudu inspiratsioonist ega motivatsioonist. 

 

August 2021

Tähtis päev : 11. august 2021

Üldine teema : karjäär

Periood on pigem soodne, ametialaselt edukas. Sa tunned, et sa oled vajalik ja leiad mõistmist ning arusaamist kõrgemate ülemuste juures. Kui see ei peaks aga nii olema, siis võid sa tunda soovi rajada endale paremat ja kindlamat tulevikku mujal, kus sind paremini hinnatakse. 

 

September 2021

Tähtis päev : 27. september 2021

Üldine teema : armastus, sõprus, pere

Kas sa oled oma elukaaslasega ikka koos või ei ole? Sinu poolt on mõned kahtlused tekkimas. Sa pead leidma kuldse kesktee fantaasiate ja päris elu vahel. Katsu luua oma koduseinte vahel harmooniline suhe. Kui sa oled otsustanud sellel perioodil abielluda, siis ilmselt on su tulevane sündinud Kaksikute või Neitsi tähtkujus.

 

 

 

 

Oktoober 2021

Tähtis päev : 10. oktoober 2021

Üldine teema : karjäär

Oktoober tuleb üsna põnev, tuues sulle palju uusi ja häid võimalusi ametialase pinna peal. 

 

November 2021

Tähtis päev : 5. november 2021

Ãœldine teema : tervis, heaolu

Sinu prioriteetide seas on tervise eest hoolitsemine ja hea füüsilise vormi leidmine. Sa pead pingutama selleks, et end vormis hoida. Ära ela liiga palju minevikus, asjad, mis juhtusid sinuga lapsepõlves, juhtusid ilma, et sa oleksid ise saanud midagi otsustada. Sina oled aga omaenda valikute, kohtumiste ja elukogemuste tulemus. Selleks, et elu nautida, ära lase teisi oma elu kontrollida ega panna end uskuma, et nemad teavad paremini, kui sina, mida sa vajad selleks, et õnnelik olla.

 

Detsember 2021

Tähtis päev : 24. detsember 2021

Üldine teema : karjäär, õpingud

Detsember toob su ellu kahtluste perioodi, mille jooksul sa ei suuda olulisi otsuseid vastu võtta oma töö suhtes. 



Kommentaare ei ole