{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära horoskoop

  Jäär 21. märts - 20. aprill   Element : Tuli Värv : Punane Planeet : Marss Vääri...


 

Jäär 21. märts - 20. aprill

 

Element : Tuli

Värv : Punane

Planeet : Marss

Vääriskivi : Rubiin 

Armastuses sobib kõige paremini: Lõvi, Veevalaja, Ambur, Kaksikud


 Jäär on autoritaarne, tormakas, impulsiivne ja energiline. Ta nõuab tähelepanu ja on oma hingelt sündinud teisi juhtima.

Ta on väga julge ja tugeva isiksusega, ta ei karda mitte midagi. Teda valitseb Marss ja selle tõttu võib Jäär tegutseda üsna tormakalt ja mõtlematult. 

 

 

 

Jäära tähtkujus sündinud naine on tõeline amatsoon

Ta on naine, kes võib mõnikord mehi segadusse ajada. Ta tahab olla mehega võrdne, nõuab endale samasuguseid õigusi, kui meestel ja saab väga edukalt hakkama meeste maailmas. Teda ei hirmuta ei poliitika ega finantsalad. 

 

Jäära tähtkujus sündinud mees on vallutaja

Ta on loodud juhtima. Juba poisikesena ei olnud tema unistuseks tuletõrjujaks saamine vaid ta teadis, et temast saab mõne suure ettevõtte juht, poliitik või siis magistraat. Ta tahtis olla võimul. Selleks, et edu saavutada, vajab ta head usaldusalust, kes teeks ära kõik väiksemad tööd tema järelt. Ta vajab palju vaheldust ja uudsust oma ellu.

 

Jäär ja armastus

Mis puutub tunnetesse, siis Jäär jääb alati iseendaks. Ta tahab, et armastuses oleks kirge selleks, et mitte igavust tunda. Ta on väga tundlik, tunneb ruttu igavust ja ärritub tühiasjade pärast, juba selle tõttu peab tema hoidma suhtes ohjasid. Tal on raskusi teise inimese usaldamisega.

See mees, kes armub Jäära tähtkujus sündinud naisesse, on õnnelik ja kurta tal oma elu üle ei tule. Sest Jäärast naine on väga kirglik ja viib ellu ka mehe kõige suuremad unistused. Jäärast naise kallim peab olema intelligentne ( ta ei talu keskpärasust) ja austama seda, mis naisele on kõige tähtsam maailmas: tema iseseisvus. Suhe, mis mõjub lämmatavalt, ei sobi talle ja sellise mehe liigitab ta ruttu oma ekside nimekirja. 

 

 

 

Jäära tähtkujus sündinud mees aga otsib iseloomuga naist. Selleks, et armuda, peab ta olema pimestatud. Selline naine peaks teda rabama oma intelligentsuse ja tarkusega. Või oma välimuse ja loomuliku elegantsiga. Selleks, et teda võluda, on vaja äratada tema uudishimu, teda intrigeerida ja võluda ilma kohe alla andmata (vähemalt mitte kohe). Sest Jäärast mehele meeldib rünnata tundmatuid ja alistamatuid tsitadelle. Ütle talle, et sa oled vangis mõnes lossis ja ta kutsub kokku terve armee, et sind sealt vabastada.

 

Jäär ja töö

Professionaalse pinna pealt meeldib Jäärale investeerida oma tegutsemisjõudu ja võtta vastutus enda peale. Kui ta peaks töötama kellegi alluvuses, tunneks ta ruttu igavust. Ta on tõeline juht, kes kasutab oma energiat ja veenmisoskust selleks, et oma projekte ellu viia või end oma töö juures maksma panna. Ta ei karda riskeerida, sest on teadlik, et alati ei saagi õnnestuda ja läbikukkumised kuuluvad elu juurde. Sellepärast ta ongi oma loomult ettevõtlik ja uuenduslik.

Jäära tähtkujus sündinud naine on särav, silmapaistev ja intelligentne, ta võib aga olla üsna vali ja halastamatu nende vastu, kes tema teele takistusi ette seavad. Ta on kardetav vastane aga samas ka kõige ustavam liitlane. Ükski liialdus ei hirmuta teda. Igapäevase elu rutiin väsitab teda ja raskused vastupidi stimuleerivad tema vaimu ja keha. Ta on mässumeelne ja väga kütkestav.

 

 

 

Jäära tähtkujus sündinud mees aga on teadlik oma piiridest, ta on hea juht. Ta kannab alati hoolt oma alluvate ja kaastööliste heaolu eest. Talle meeldib teisi motiveerida ja neile edasi anda oma energiat. Kuidas ka ei ole, ta vajab neid selleks, et oma eesmärke ellu viia. Ja ta teab, et koostöös peitub jõud. Oma hingelt on ta ettevõtlik, talle meeldib endale seada uusi professionaalseid väljakutseid. Ta on otsusekindel ja ambitsioonikas, üle kõige tahab ta ühiskondlikul pinnal edu saavutada. Ja tal on selleks olemas vajalik energia ja julgus.


Jäär ja raha

Jäärale meeldib raha kulutada ja sellega mängida. Ta kindlustab endale küll tagala aga leiab, et raha on selleks, et ringelda. Sest nagunii raha tuleb ja läheb.


Jäär ja tervis

Jäär on tugeva tervisega aga oma stressi on tal raske kontrollida.


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole