{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni 2021. aasta horoskoop

 Sõnn : 21. aprill - 21. mai 2021. aasta õnne toov värv : õunaroheline  2021. aastal õnne toov number : 8 2021....

 Sõnn : 21. aprill - 21. mai

2021. aasta õnne toov värv : õunaroheline 

2021. aastal õnne toov number : 8



2021. aasta tuleb Sõnnile pigem positiivset laadi, parandades tema maailmavaadet, muutes ta heatahtlikuks ja huvi tundlikuks teiste suhtes. Uuel aastal vastu võetud lubadustele tänu õpib Sõnn aasta esimestel nädalatel oma isiklikest väärtushinnangutest lugu pidama. Toetudes oma püsivusele ja headele omadustele, suudab Sõnn oma elujärge parandada seda suurel määral uuendades. Ametialases elus valitseb harmoonia 2021. aastal ja selles valdkonnas tekib palju häid võimalusi, mis muutuvad konkreetsemaks tänu koolitustele, mida Sõnn läbi otsustab teha. 

Suvest alates aga ei leia Sõnn enam samasugust rahulolu oma tööst nagu tema pere ja sõbrad talle tagada suudavad. Ta peab üle saama mööduvast kurvameelsusest, mida ta töö juures tunda võib, eriti, kui tema töö juures pole vaja kasutada meeskonntatööd. Ta võib tunda teatud isoleeritust. 

 

 

 

Parim kuu abiellumiseks Sõnnile on juunikuu.


Sõnni aasta

 

Jaanuar 2021

Tähtis päev : 8. jaanuar 2021

Üldine teema : karjäär , õpingud

Sa jõuad tööalaselt stabiilsesse perioodi. Eelnevatel nädalatel tehtud tööd on tugevdanud sinu positsiooni. Töökaaslaste tänu annab sulle jõudu suuremaks enesekindluseks uute projektide ees. Hea õnnega suudad sa leida aega, et uusi projekte välja töötada. 

 

Veebruar 2021

Tähtis päev : 1. veebruar 2021

Üldine teema : armastus, pere, sõprus

Sinu ühiskondlikud suhted on sellel kuul tähtsal kohal. Igasuguseid nõupidamisi ja koosolemisi tuleb palju ette. Võib-olla võtavad sõbrad sinuga rohkem ühendust, kui tavaliselt. Ka on suurem võimalus luua uusi sõprussuhteid, eriti naissoost isikutega. Väga soodne periood suhtlemiseks, mõtete vahetamiseks ja teiste rõõmudele kaasa elamiseks. 

 

Märts 2021 

Tähtis päev  : 21. märts 2021

Üldine teema : armastus, pere, sõprus

See kuu soodustab rohkem vallalisi, kui neid, kes elavad kellegagi koos. Sest õhus on palju elektrit ja võimalusi kohtumisteks on palju. Isegi, kui sa ei leia oma hingesõpra, siis vallalisena igav sul juba ei hakka. Kui sa aga elad kellegagi juba koos, siis võid sa tunda kiusatust minna mujale vaatama. Katsu end kokku võtta ja suru see mõte varakult maha.

 

 

 

Aprill 2021

Tähtis päev : 14. aprill 2021

Üldine teema : karjäär, õpingud

Hetk on soodne, et investeerida mõne uue töövahendi ostmisesse või koolitada end ja parandada oma teadmisi.

 

Mai 2021

Tähtis päev : 8. mai 2021

Üldine teema : karjäär

Maikuu tõotab tulla üsna stimuleeriv, mille jooksul on võimalik, et sul tekivad uued head karjäärivõimalused. 

 

Juuni 2021

Tähtis päev : 2. juuni 2021

Üldine teema : armastus, pere, sõprus

Hoolimata muredest, mida aja jooksul ikka tekib ja mille üle sul nagunii mingit mõjuvõimu ei ole, katsud sa jääda positiivseks ja optimistlikuks. Iga hetk lähedastega valmistab sulle rõõmu, need on elu lihtsad aga olulised momendid. Sa naudid päikeseloojangut, jalutuskäiku looduses, mägedes matkamist. See kõik aitab sul stressi maandada. Sa katsud end vaimselt tugevamaks muuta, teha rahu oma minevikuga ja hinnata täiel määral olevikku.

 

 

 

 

Juuli 2021

Tähtis päev : 7. juuli 2021

Üldine teema : tervis, heaolu

Planeedid tagavad sulle positiivse energialaengu ja tugeva elujõu. Sa oled olemas kõigi jaoks, kes vajavad head nõu. 

 

August 2021

Tähtis päev : 22. august 2021

Üldine teema  : armastus, pere, suhted

Hea tugev psühholoogiline tasakaal aitab sul hakkama saada kõikide probleemidega, mis su pereelus ja tuttavatega suheldes võivad ette tulla. Sa oled vana rahu ise ja eriti hea abiline neile, kellel sinu tutvusringkonnas ei lähe nii hästi, kui sul. Valva ainult, et sinu sõbrad ei võtaks liiga palju sinu vaba aega ära.

 

September 2021

Tähtis päev : 11. september 2021

Üldine teema : raha

Sul võib tekkida tunne, et kõik läheb liiga aeglaselt sinu elus. See ei ole iseenesest halb ja võib samuti tähendada, et sa katsud oma prioriteetides korda seada. Sa võid mõtelda uue maja ostmise peale või investeerida sel kuul millessegi sobivasse. 

 

 

 

 

Oktoober 2021

Tähtis päev 7. oktoober 2021

Üldine teema : karjäär

Soodne periood muutuste sisse seadmiseks. Sa suudad edukalt ära kasutada oma kunstimeelt projektide ellu viimisel ja seega silma paista konkurentide juures ning avada ukse uuele turunišile. Kui sul on mõnikord tekkinud tunne, et ainult sina midagi teed, siis ei tohiks see pidurdada siiski sinu ambitsiooni ega panna sind kahtlema sinu oskustes. Sinu kaastöölised liituvad sinuga hiljem, kui nad näevad, et sind ja su tegemisi saadab edu.


November 2021

Tähtis päev : 5. november 2021

Üldine teema : karjäär

Soodne kuu heade võimaluste leidmiseks. Sinu ees avanevad uued ja seni tundmatud võimalused. Sinu käes on kõik trumbid, sa muutud aina ambitsioonikamaks ja sinu klientide arv aina kasvab. 

 

Detsember 2021

Tähtis päev : 11. detsember 2021

Üldine teema : armastus, sõprus, pere

Suhtluselu võtab taas uusi tuure, sa oled võtnud nõuks nautima täiel määral oma vaba aega ja käid sõpradega väljas ning leiad aega ka oma pere jaoks. Sa oskad nii hästi teisi ära kuulata ja oled tõesti heatahtlik, selle tõttu on sul ka palju tuttavaid. Kui kõikidest uutest tuttavatest ei saa suuri sõpru, siis vähemalt toovad nad su ellu palju positiivsust.


Kommentaare ei ole