{ads}

HIDE

Viimased

latest

Järgnevaks kolmeks aastaks jääb Saturn Veevalajasse: mida see meie jaoks tähendab?

Pilt : freepik   Kuni 2023. aasta märtsikuuni jääb Satu...

Pilt : freepik

 

Kuni 2023. aasta märtsikuuni jääb Saturn Veevalaja märki

Viimased 3-aastat veetis Saturn Kaljukitse märgis, kust ta hakkas 17. detsembril edasi liikuma, jäädes järgneval 3-aastal Veevalaja märki. 

 

Saturn Veevalajas

Saturn on tuntud nagu Karma, kes valvab selle üle, et kõik kohustused saaksid täidetud, et kõik oleks reeglipärane ja korras. Karma ei tähenda ainult karistusi, sama on ka Saturniga. Saturn aitab meil saada paremaks ja üllamaks inimeseks selleks, et me leiaksime üles oma sisemise mina. Kõik raskused, mis meil sellel perioodil ületada tuleb Saturni tähelepaneliku silma all, on tegelikult vajalikud meie hinge jaoks. 

Veevalaja on õhumärk, mis keskendub ühisele tegevusele, kollektiivile. Tema kogub kokku kõikide emotsionaalse koorma ja muudab selle ühiseks jõuks. Ta töötab humanitaarsete probleemide kallal ja katsub meid kõiki ravida. Veevalaja revolutsiooniline energia viib meid palju kaugemale sellest digitaalsest maailmast. 

 

 

 

 

Mida see meie jaoks tähendab? 

Saturn jätkab oma reisi Veevalaja märgis, seega keskendume me rohkem nüüd kogukonnaelule, humanitaarsetele pingutustele ja tehnoloogia progressile. See võib tähendada suuremaid uuendusi kõrgtehnoloogia kunstliku intelligentsi suhtes. 

Veevalaja energia aitab meid ravida. Ja paremini mõista ning leppida sellega, mis ei ole traditsioonides kinni. See on võrdsuse energia. 

Emotsionaalsel plaanil aitab see periood meil paremini mõista meie identiteeti ja teha muutusi perspektiivides. Miks me teeme seda, mida me teeme? Mis on meie tegude motivatsioon? Need on küsimused, mis hakkavad sagedamini esile kerkima. 

Küsimused tulevad meie teadvusest ja meil tuleb rohkem võimalusi ette nende väljendamiseks. Me oleme valmis uuteks kogemusteks. See on hea aeg selleks, et vabastada end minevikust ja alustada täiesti puhtalt lehelt. 

 

 

 

 

Saturn oli Veevalajas viimati 1991 - 1994. aastal. 

Sa võid mõtelda sellele, mis toimus sinu elus ja maailmas üldiselt sellel perioodil, et paremini seda mõista.

 

Jupiter muutub ka ise Veevalajaks 

2021. aasta enamiku ajast veedab ka Jupiter Saturnis. Kaks hiigelplaneeti asuvad kohakuti 21. detsembril moodustades suure konjonktsiooni ehk ühenduse, mis märgib ära uue aja algust. Peale seda, ei ole nad enam koos aga mõlema planeedi mõjutust on veel kaua tunda.

Mõlemad planeedid moodustavad silla meie teadvuses. Lase Saturnil töödata sinu karma kallal, samal ajal, kui Jupiter annab sulle energiat, mille abil oma projekte ellu viia. 


Märts 2023

Kõik karma õppetunnid lõppevad 7. märtsil 2023. Saturn liigub seejärel edasi Kalade märki. Aga enne seda, kui ta edasi liigub, saadab ta tasu kõigile neile, kes on pidanud raskusi ületama viimase kolme aasta jooksul. Võib-olla ei mõista me neid õppetunde kohe aga kui Saturn läheb Veevalaja märgist edasi, saab kõik selgemaks. 



 

 



Kommentaare ei ole