{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitsede aeg toob meile kõike seda, mida me vajame selle aasta lõpetamiseks

 Seekordne Kaljukitsede aastaaeg algab ilutulestikuga. Kõigepealt saab ta alguse täpselt samal ajal, kui Saturni ja Jupiteri vahelin...

 Seekordne Kaljukitsede aastaaeg algab ilutulestikuga. Kõigepealt saab ta alguse täpselt samal ajal, kui Saturni ja Jupiteri vaheline suur kohtumine ehk konjunktsioon, mis leiab aset iga 20. aasta tagant. See uus astroloogiline ajastu algab targa ja aruka Kaljukitse märgi alt, mille sisse jäävad jõulud ja vana-aasta õhtu (21. detsember - 19. jaanuar).

 

Foto : unsplash

 

Kaljukitsedel on pigem halb kuulsus. Teda tuntakse tema tõsise ja pragmaatilise ellusuhtumise poolest, tema ettenägelikkuse, arukuse, ambitsioonikuse, töökuse ja suure kohusetunde poolest. Ta on see sodiaagi vanem õde või vend, kes teisi pidevalt korrale kutsub. Sellel aastal tuleb see meile aga isegi kasuks. 


Kuidas Kaljukits meie elu mõjutab? 

Ta suunab meie tähelepanu praktilistele asjadele, rahalisele turvatundele ja oskusega rahaga ringi käia, samuti materiaalsetele rikkustele ja loomulikult tervisele. Kui päike särab Kaljukitse märgis, on meil kalduvus näha elu hoopis pragmaatilisema pilgu läbi. Me unustame spontaansuse ja igasugusused riskantsed tehingud. 

Kaljukits on sõltumatu, iseseisev ja ambitsioonikas. Ta kutsub meid keskenduma rohkem iseendale ja eelistama isiklikke huve. See on kõige õigem aeg, et selgeks teha, mida sa tegelikult järgmiselt aastalt ootad ja mida sa tegelikult teha tahaksid. Milliseid muutusi sa võid teha, et olla parem versioon iseendast? Milliseid muutusi sa ise suudad teha selleks, et oma elu paremaks muuta? Mõtle oma soovide, vajaduste ja ambitsioonikuse üle. Ja vii oma soovid teoks! 

 

 

 

Kui eelnev Amburi hooaeg kutsus meid tegema rohkem mõtlematud tegusid ja nautima elu ilma liigselt muretsemata, siis Kaljukits toob meid maa peale tagasi, et luua korda oma ellu. Aeg on käes selleks, et kindlustada oma tulevikku, hoida oma tervist ja suhteid lähedastega. 

Aeg on käes ka selleks, et seada endale uued eesmärgid, uued tulevikuplaanid. Kaljukits, kes on ambitsioonikas ja töökas, aitab sul mõtelda suuremalt ja näha kaugemale. Kui sa tahad karjääri teha, siis praegu on selle kallal töötamiseks kõige ideaalsem aeg. Kui sa tahad töökohta vahetada - otsi praegu uusi võimalusi. Kõik head võimalused on just praegu sinuga. 

Kaljukits on üks kõige sõltumatumatest ja iseseisvamatest sodiaagimärkidest. Ta ei vaja kellegi abi, et jõuda tippu ja teha oma tööd. Tal on hoopis teistsugune nägemus oma isiklikust heaoludest, kui paljudel teistel tähemärkidel. Ta on ambitsioonikas ja individualist, tema enda huvid on alati kõige tähtsamal kohal, tema enda rikkus alati esimene. Ja tänu sellele väldib ta paljusid pettumusi. Mida sina temalt õppida võid? Julgust mõtelda ainult ja enne kõike iseendale, keskenduda oma soovidele, rõõmudele ja ambitsioonidele. See on ideaalne hetk selleks, et hakata raha säästma või investeerima, seada endale kõrgemaid eesmärke töö juures või mõtelda selle üle, kuidas sa end tulevikus näha tahad. 

 

 

 

Millistele tähemärkidele toob seekordne Kaljukitse aeg kõige rohkem õnne? 

Loomulikult kõikidele maamärkidele (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) lõikavad kõige suuremat kasu sellest perioodist. Jäär, Vähk ja Kaalud aga võivad tunda soovi oma kohustustest eemale hiilida seni, kuni tuleb mässumeelse ja idealistliku Veevalaja ajastu 19. jaanuaril 2021.

Kommentaare ei ole