{ads}

HIDE

Viimased

latest

Viis tähemärki, keda detsembrikuu eriliselt soosib

Algav detsembrikuu keerab vähemalt 5 tähemärgi elus uue lehe, tuues kaasa suurt edu ja õnne erinevates eluvaldkondades. Kellest on ju...

Algav detsembrikuu keerab vähemalt 5 tähemärgi elus uue lehe, tuues kaasa suurt edu ja õnne erinevates eluvaldkondades. Kellest on jutt? Vaata järele, kas sina oled ka nende õnnelike seas!

Isegi, kui üldiselt on muutused pigem positiivsed nähtused, sest nad võivad muuta elu palju paremaks, siis kaasneb kõikide muutustega ikka alati see väike hirm hingepõhjas, et aga kui asjad ei lähe nii nagu sa seda ootad. Paljude inimeste jaoks on see lausa ületamatu raskus oma mugavusstsoonist, sellest turvalisest kohast, välja tulla. 

Aga ometi on oluline õppida sellest hirmust üle saama ja olema endast tugevam. Õpi nägema kõigest head ja positiivset, usu oma heasse saatusesse ja hakka tänasest päevast endale sisendama, et sellest hetkest alates läheb sinu elus kõik hästi. 

Aga detsembrikuul on varuks hea üllatus 5 tähemärgile, keda ta sel kuul eriliselt soosib. Neid on ees ootamas head üllatused! Palju õnne teile ja nautige oma detsembrikuud!

Foto : unsplash


Milliseid 5 tähemärki soosivad tähed eriliselt detsembrikuus? 


Sõnn ( 20. aprill - 21. mai) 

Sind saadab hea energia, sea oma vaim valmis eesolevateks muutusteks. Mõtle positiivselt ja kõik läheb paremini, kui sa seda ootad. See kuu tuleb sinu jaoks eriti õnnelik, eriti materiaalise külje pealt, mis tõenäoliselt märkimisväärselt paraneb.

 

 

 


Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

Sul on rohkem energiat, kui tavaliselt, sind saadab hea energia terve kuu jooksul. Kasuta seda targalt ära, sest head tulemused ootavad kõiki su ettevõtmisi. Ka rahaline külg paraneb. Mõned väga head võimalused on tulemas ja paljud sinu suuremad soovid täituvad. Hea kuu uute projektidega alustamiseks.


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Sinu probleemid leiavad sellel kuul lahenduse. Mida vähem sa kuu alguses oma muredele mõtled, seda kiiremini kõik laheneb. See kuu toob sulle suuri õnnehetki, mida sa oled ammu oodanud. Seega ole tark, ära muretse, mõtle positiivselt ja hea energia saadab sind. 

 

 

 


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober) 

Viimased kuud on olnud sinu jaoks võib-olla natuke keerulised, nüüd aga võid sa hinge tagasi tõmmata, sest detsembrikuu lahendab kõik su probleemid. Kõik muutub selgemaks. Detsember pühib ära su hirmud, kartused ja ebakindluse. Tähed soosivad sind ja annavad julgust edasi minna teadmisega, et homne päev tuleb parem. 


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Sa võid juba šampuse lahti teha ja pidutsema hakata, sest detsembrikuu tuleb sinu aasta parim kuu! Võib-olla ootab sind ees uus ja parem tööpakkumine, võib-olla saad sa päranduse, võib-olla heliseb telefon ja sa saad ootamatult hea üllatuse... Kõik on võimalik sellel imelisel kuul. Kuidas ka ei ole, sind on ootamas väga head ja positiivsed asjad. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole