{ads}

HIDE

Viimased

latest

30. novembri täiskuu toob kaasa draamasid ja emotsionaalset stressi

Aegade algusest saadik on kuu inimesi oma iluga lummanud ja äratanud huvi oma mõjuvõimu poolest. Täiskuu võim on nii tugev, et ta suu...

Aegade algusest saadik on kuu inimesi oma iluga lummanud ja äratanud huvi oma mõjuvõimu poolest. Täiskuu võim on nii tugev, et ta suudab mõjutada inimeste mõtteid, emotsioone, motivatsiooni ja energiat. Novembrikuu täiskuu asub aga Kaksikutes, seega võib ta kaasa tuua emotsionaalset segadust. 

Foto : unsplash





 

Kuu muutused toovad alati endaga kaasa uusi energiaid. Mõned inimesed usuvad, et täiskuu annab elujõudu juurde ja tõstab ambitsioonikust, samal ajal, kui teised suhtuvad täiskuusse eelarvamuste ja umbusuga. 30. novembri täiskuu särab Kaksikute märgis, tuues kaasa rahutu õhkkonna. 

 Kosmiline torm on 30. novembril tulemas, sest täiskuu satub samale ajale, kui kuuvarjutus. See kuuvarjutus Kaksikutes toob enesega kaasa suure segaduse mõtetes ja tunnetes. Kaksikute märki valitseb suhtlemisplaneet Merkuur, mis pöörab meie tähelepanu sellele, kuidas me väljendame ja jagame oma tundeid. Selle kuu väljakutse on õppida oma emotsioone paremini kontrollima ja mitte reageerima liigse impulsiivsusega. 





Ees on ootamas kuuvarjutus

Novembrikuu täiskuu ajal toimub ka osaline kuuvarjutus. Tegemist on aasta viimase kuuvarjutusega, mida Euroopas aga näha ei ole. Sellel aastal oli kuuvarjutusi neli: esimene leidis aset jaanuarikuus, teine juunis ja kolmas juulikuus. Kuuvarjutus leiab aset, kui Kuu satub Maa varju. Seega asuvad Päike, Maa ja Kuu täpselt ühel joonel. Seekordne osaline kuuvarjutus on üsna märkimisväärne, sest ta toob astroloogide sõnul kaasa üsna tugevat emotsioonidetulva.Viimaste nädalate rutiin võib sulle korrada lämmatavalt mõjuda ning sul tekib tunne jätta kõik sinnapaika.

 

Mida toob endaga kaasa see novembri täiskuu? 

Kui täiskuu selgeltnägelikkus liitub  kuuvarjutuse taastava energiaga, on oodata suuri sündmusi. Kui sa oled valmis kiireteks ja radikaalseteks muutusteks oma elus, siis see kuuseis toob sulle kõik, mida sa vajad, et oma plaane ellu viia. Astroloogias aitavad kuuvarjutused muuta oma saatust ja teha ise muutusi oma elus. Kuuvarjutus näitab meile uusi võimalusi ja avab uusi uksi. Hoia seega silmad lahti. 

Astroloogias aitavad kuuvarjutused meil ka vabaneda kõigest, mida me tahame selja taha jätta: halvad käitumiseharjumused, suhted ja isegi asjad. Tehes algust selle suure suurpuhastusega oma elus, teeme me ruumi uutele ja parematele asjadele, sündmustele ja inimestele. 

 

 


Milliseid tähemärke novembri kuuvarjutusega täiskuu kõige rohkem puudutab? 

Tegelikult kõiki aga mitte samamoodi. Kaksikud, Neitsi, Ambur ja Kalad võivad tunda stressi ja väsimust rohkem, kui tavaliselt ja seda lausa kahe nädala jooksul. Võib-olla oleks praegu õige aeg väikeseks puhkuseks? Jäär, Kaalud, Lõvi ja Veevalaja aga näevad oma suhteid teistega paranemas. Vähi, Sõnni, Skorpioni ja Kaljukitse puhul pole midagi märkimisväärset täheldada, kui siis, et täiskuu nende emotsioone teravamaks muudab. 


 

Täiskuu Kaksikute märgis tõstab loomingulisust

Kaksikute tähtkujus sündinud inimesed on väga mitmekülgsed ja erakordsed. Isegi, kui täiskuu mõju inimestele on erinev, siis aitab ta väärtustada ideid ja uusi projekte. Kui sul on unistusi ja eesmärke, mida sa tahad ellu viia, siis on just praegu õige hetk, et nende kallal töötama hakata. Tänu täiskuu mõjutusele näed sa paremini häid võimalusi, mis sulle avanevad. Ära ole ainult liiga tormakas ega emotsionaalne.

Kuuvarjutus mitmekordistab täiskuu mõju. Ta toob endaga kaasa muutusi, ülestunnistusi ja üllatusi. Meie otsuseid mõjutavad suurel määral emotsioonid. 

 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole