{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära detsembrikuu horoskoop

 Üldjoontes tunned sa teatud väsimust detsembrikuus ja unistad rohkem teenitud puhkusest. Mis puutub armastusse, siis on mõned ilusad...

 Üldjoontes tunned sa teatud väsimust detsembrikuus ja unistad rohkem teenitud puhkusest. Mis puutub armastusse, siis on mõned ilusad hetked sind ootamas. Tähed viitavad samuti mõnele eriti ilusale sündmusele, mis sind ees ootamas on. 

Armastus ja suhted

Kui sa oled vallaline, siis on sul mille üle rõõmustada, sest detsembrikuu toob sulle armastuse lausa kandikul kätte. Või peaaegu. Sind on ootamas ilusad hetked kellegagi, kellega sa kohtud mõnes ebaharilikus kohas. Tõenäoliselt tekitab see kohtumine sinus suurt üllatust ja võtab sul mõneks ajaks lausa sõnad suust, enne kui sa suudad end taas koguda ja ohjad enda kätte võtta. 

Kui sa aga oled kellegagi juba koos, siis muudab detsembrikuu teid lähedasemaks. Te mõistate teineteist paremini. 

 

 

 

Tervis 

Esimesel detsembrikuu poolel võid sa tunda väsimust. Hoolimata teiste hoolitsusest, ei suuda sa end niipalju kokku võtta, et oma tervise eest rohkem hoolitseda ja jäta spordiga tegelemise unarusse. Õnneks ei kannata su tervis selle all. Peale 15ndat kuupäeva võtad sa härjal taas sarvist. Ilmselt selle tõttu, et sa tahad aastalõpu pidustuseks olla täies vormis ja elu nautida. 

Töö ja raha

Sul on tõeline motivatsioonipuudus. Kahjuks aga just detsembrikuu jooksul on sul vaja töö juures rohkem keskenduda, kui tavaliselt. Hoolimata kõigest suudad sa end kokku võtta ja saad hakkama kõikide kohustustega ilma suuremate probleemideta. Kui sa otsid tööd, siis mõned uued head võimalused võivad tekkida. Muutuste tulemustest saad sa aga teada järgmise aasta jaanuari lõpus. Mis puutub rahasse, siis tuleb sul natuke ettevaatlik olla.

Pere ja sõbrad

Ilma sõpradeta Jäära vist polegi olemas. Detsembrikuus aga unustab Jäär, et tal on ka sõbrad ja hakkab suuremat hoolt kandma oma pere eest. Kui tal on lapsi, siis hoolitseb ta lausa eriliselt suure hoolega nende eest. Just pere kõrval tunneb Jäär end hästi, turvaliselt ja rahus. Jõulude saabumine tekitab temas sooja tunde. Ta teeb kõik, et oma lähedasi hellitada ja panna neid end hästi tundma.


Kommentaare ei ole