{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida toob 2021. aasta Tiigrile?

  Pühvel ja Tiiger ei saa omavahel just kõige paremini läbi aga heade pingutuste korral võib kõik hästi minna.  Pühvel leiab, et...

 


Pühvel ja Tiiger ei saa omavahel just kõige paremini läbi aga heade pingutuste korral võib kõik hästi minna. 

Pühvel leiab, et sa vajad natuke rohkem külma verd ja häid võimalusi oma ellu: sellel aastal pead sa õppima tegutsema ainult siis, kui hetk selleks soodne on. Sest sellist Tiigrit, kes teab, mida ta teeb ja kuidas ta teeb, saadab kindlasti edu. Sellel aastal teed sa ka rohkem mööndusi, sa muutud oma seisukohtadelt paindlikumaks ja õpid sama palju andma, kui võtma. Ja see toob sulle ainult kasu. 

 

 

Armastus: 2021. aastal ei moodusta 2 alati hea paari. Kui sa oled kellegagi suhtes, siis võivad teie erimeelsused võtta võimust. Teil pole enam samu soove ja tahtmisi, kellaajad, millal te vabad olete, ei kattu ka enam, lapsed tekitavad segadust jne. Kuidas ka ei ole, ära tekita rohkem segadust, kui seal juba on ja katsu parem leida, kuidas pille ühte häälde seada.

Vallalised: 2021. aastal katsu vältida liigseid emotsioone. Ära unusta: oma eksile helistada ei tohi. Kui sa peaksid kedagi kohtama: siis tegutse ääri-veeri ja ära torma liialt. Naudi ilusaid hetki aga ära mine liiga oma unistustega kaasa: katsu säilitada kainet mõistust ja teada, millal aeg on õige ja küps.

Kommentaare ei ole