{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Jänesele/Kassile

   2021. aastal peab Jänes näitama välja tugevust, sest Pühvel mõjutab tema julgust. Ta ei tohi eemale hoida oma vastutustest ega põg...


 

 2021. aastal peab Jänes näitama välja tugevust, sest Pühvel mõjutab tema julgust. Ta ei tohi eemale hoida oma vastutustest ega põgeneda raskuste eest, ta peab võtma vastutuse enda kätte ja jätma kõik muu tahaplaanile. 

Kulla Jänes, sa ei saa end enam peita, sa pead olema tugev ja end maksma panema. Pühvel aitab sind edu saavutada kõikides su ettevõtmistes aga ainult tingimusel, et sa ise käed külge lööd. See võib tunduda raske ja tülikas aga see kõik tasub vaeva ära. 2021. aasta ei ole aasta, mis kogu su elu sassi lööb: vastupidi, sa saad ruttu aru, et tegelikult teeb see kõik sulle ainult head. 

 

 

 

Armastus: Sellel aastal eelistad sa muutuda pigem koduseks. Ja veeta oma koduseinte vahel palju aega. Kodu on see koht, kus sa tunned end kindlalt ja turvaliselt, seal saad sa lõdvestuda nii nagu tahad. Ei lihtsad aga väikesed rõõmud on need, mida sa veedad kahekesi ja teie vahel valitseb heatahtlikkus ja teineteise mõistmine. See aasta muudab teid lähedasemaks. 

Vallalistele: sellel aastal pole tõesti mõtet joosta ja tormata. Ja ära usalda kedagi pimesi, selleks, et oma südant avada, tuleb oodata, kuni keegi tuleb, kes on sind tõesti väärt.

Kommentaare ei ole