{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Hobusele

  Hobuse takkalööv ja vabameelne loomus võib Pühvlit ärritada, sest Pühvel võib leida, et nii tööd ei tehta. Niisiis peab Hobune näit...

 


Hobuse takkalööv ja vabameelne loomus võib Pühvlit ärritada, sest Pühvel võib leida, et nii tööd ei tehta. Niisiis peab Hobune näitama alles, milleks ta võimeline on. 

2020. aasta vaktsineeris sind ilmselt igasuguste probleemide suhtes, sellepärast ei hakka sa mitte esimese takistuse pärast masendusse langema. 2021. aastal pead sa siiski vältima ringijooksmist ja tuuletallamist ning eelistama arukust ja kohusetunnet. Igasugune fantaasia ei ole praegusel hetkel päevakorras. Sa pead tõestama, mida sa tegelikult väärt oled: kui sa oled eesmärgi vastu võtnud, siis pea sellest kinni. Kui sul on tööd, siis organiseeri oma elu selle järgi natukenegi ja kui sul on ambitsioone, siis ära jäta etappe vahele hüpates neist üle. Töö, pingutused ja kohusetunne ei ole ainult sõnakõlksud. Kui sa järele hakkad andma, siis katsu end takka piitsutada: igaljuhul on parem olla töökas, kui laisk. Ja heade uudiste killast: raha ei ole mitte harv nähtus sellel 2021. aastal ja seda on alati hea teada!

 

 

Armastus: ära unusta, et kui sa oled kellegagi koos, siis on teil ühised eesmärgid ja tulevikuplaanid. Katsu võtta rahulikumalt, eriti neil kordadel, kui sa oled end taas üles kütnud mitte millegi pärast. Üks mõistlik ja arukas hoiak on alati parem, kui väikesed jonnimishood, kas pole? Ja lõpuks saad sa ise ka aru, et iseendale head tegemises ei ole mitte midagi halba ja et stabiilsus pole luksus vaid igapäevane elu.

Vallaistele: ilmselt tead ikka sina kõige paremini, kuidas teistele meeldida ja neid võluda aga kas sinu võlu ka kestma jääb?  Õnneks ei ole abielu kohustuslik.

Kommentaare ei ole