{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Draakonile

   Võiks arvata, et Draakoni tuline ind jätab Pühvli natuke skeptiliseks. Igaüks muidugi tegutseb vastavalt oma äranägemist jä...


 

 Võiks arvata, et Draakoni tuline ind jätab Pühvli natuke skeptiliseks. Igaüks muidugi tegutseb vastavalt oma äranägemist järgi aga kuna Pühvel valitseb 2021. aastat, siis meie tulepurskaja peab õppima natuke rahunema.

2021. aastal katsu lugeda klassikuid: liigne tormamine ei ole võit; vallutamine ei kindlusta tulevikku ja ettevaatamatus toob alati endaga kaasa tagajärgi. Seega katsu hoida oma toredat ja kuninglikku hoiakut (pea püsti!) ja külma närvi ja võta teadmiseks, et sellel aastal tõeline väljakutse seisneb oskuses teha kõike mõõdukalt. Õpi ka vähem igal sammul hüüdma, et sa oled kõige tugevam ja parem. Pühvel tahab, et sa võidaksid nii jõus, kui võimsuses aga ka arukuses ja tarkuses. Ka selles, mida sa pead mõnikord tähtsusetuks ja mõttetuks. Ära torma pea laiali, vaid kaalutle ja mõtle. Ole kannatlik, ilma nurisemata. Muuda kõike seda, mis sul on, veelgi tugevamaks, selle asemel, et luua uusi suuri projekte. 2021. tuleb suur aasta, kui sa etappe vahele ei jäta. Kangekaelsus ja jonnakus saadavad sind sellel aastal nagunii. 

 

 

Armastus: kui sa oled suhtes, siis tuleb teil üsna tihti võimuvõitlusi ning armukadust ette. Ja sina ei ole just see, kes esimesena järele annab. Pühvli mõjutusel pead sa aga õppima sõnade "järeleandmisi tegema" tõelist tähendust ja see muudab su suhet ainult tugevamaks. Ainult paar sinupoolset ohverdust selleks, et muuta suhet tugevamaks ja näha tulevikku palju kindlama ja rahulikuma pilgu läbi.

Vallalistele: juhusuhted sulle sel aastal huvi ei paku. Ja lollitada sa ka ennast ei lase: sul on niipalju tahtejõudu, et oodata ära, kuni see õige inimene ise su ellu saabub ja teda siis järele proovida. Kui tal ei ole samu väärtushinnanguid nagu sul, siis ei ole sul mõtet ju teda usaldada.

Kommentaare ei ole