{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Lambale/Kitsele

   Lamba boheemlaslik eluviis pole üldse tööka ja konservatiivse Pühvli meelt mööda.  Sul võib tekkida tunne nagu loobiks...


 

 Lamba boheemlaslik eluviis pole üldse tööka ja konservatiivse Pühvli meelt mööda. 

Sul võib tekkida tunne nagu loobiks keegi sulle kaikaid kodarasse või tahetakse su kohta ära võtta, või siis tehakse hoopis sulle selgeks, et su ideed ei ole väga selgejoonelised. Lisaks sellele ei lubata sul enam raha ka kulutada nii nagu sa tahaksid ja laisklemine on ka keelatud! Igaljuhul kulla Lambake, Pühvel on otsustanud sind korralikult raputada, et sinust töölooma teha. Vahetundidel ja lõbutsemistel on nüüd kriips peal. Aga ära anna alla ja pea vastu: tööta ilma nurisemata, hoia pead püsti ilma, et sa seejuures saadaksid hävitavaid pilke teistele, kaitse oma õigusi, näita oma tugevust kõigile välja ja roni mäest ülesse kogu julgusega, mis sul on.

 

 

 

Armastuses: muidugi on alati tore teha ainult seda, mida sa tahad. Ainult, et kõigel on omad piirid. Eriti, kui Pühvlil on omad sissejuurdunud väärtushinnangud, millega ta sind peaaegu ahistab. Sa pead näitama välja rohkem kohusetunnet, käima õigel ja sirgel teel ning olema valmis mõningateks ohverdusteks. Oma suhte hoidmine on sinu aasta väljakutse ja kui sa teed seda hästi, siis ei pea sa kahetsema.

Vallalistele: juhuslikke kohtumisi ja uusi väljavaateid tuleb küll aga ka tagasilöögid ei jää tulemata. Sinu tundeelu on ilmselt liiga tormiline selleks, et sa saaksid kellegagi leivad ühte kappi panna.

 


Kommentaare ei ole