{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Ahvile

   Mis Pühvlile kõige rohkem Ahvi juures meeldib? Tema osavus ja tarkus. Ja mis talle vähem meeldib? See manipulaatorlik külg,...


 

 Mis Pühvlile kõige rohkem Ahvi juures meeldib? Tema osavus ja tarkus. Ja mis talle vähem meeldib? See manipulaatorlik külg, millel pole midagi ühist Pühvli väärtushinnangutega. Kallis Ahv, 2021. aastal on sinu trumpideks su suurepärased ideed, su tarkus ja su hea intuitsioon.

Mis puutub ülejäänusse, siis ära hakka riskeerima ega madalaid võtteid kasutama. Kasuta parem seda aastat - mis ei tule just kõige aktiivsem - selleks, et valmistada järgmisi aastaid ette, pidada kinni oma lubadustest, töötada oma projektide kallal kogu hingega. Näha oma tulevikuplaane teise pilgu läbi, näidata oma oskusi ja õppida inimestega hästi läbi saama - ja nii võidad sa igal rindel. Pühvli aastal on parem muuta tugevamaks ja kindlamaks seda, mis sul juba on, selle asemel, et teha uuendusi. Mis puutub lahkhelidesse, siis parem hoia eemale.

 

 

 

Armastus: kui sa oled suhtes, siis ilmselt ei pääse ka sina konvservatiivse Pühvli traditsioonide armastusest. Sa pead õppima kodurahu säilitama. See pole just alati lõbus aga pereelu tugevus ja materiaalne turvalisus võivad saada debatiallikaks sellel aastal.

Vallalistele: tõenäoliselt just sellel aastal on sinul seda miskit, mis teisi lummab ja võlub. Nagu näiteks hea huumorimeel, hea tuju või seksikus: eks sa ise vaatad, kuidas ka ei ole: austajatest sul aasta jooksul juba puudu ei tule. Võib-olla sa eelistadki liblikat mängida ja õielt-õiele lennata, selle asemel, et tõsist suhet alata. Ja kes saaks sulle seda ette heita!

Kommentaare ei ole