{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Kukele

   Pühvel saab Kukega hästi läbi. Ja vaatab tema peale hea pilguga. Ja nagu teada, imetlevate pilkude ees tunneb Kukk oma ene...

 


 Pühvel saab Kukega hästi läbi. Ja vaatab tema peale hea pilguga. Ja nagu teada, imetlevate pilkude ees tunneb Kukk oma enesekindlust ja tegutsemisjõudu veelgi kasvamat.

2021. aasta toob tagasi optimismi ja usalduse parema tuleviku suhtes. Tuleviku väljavaated on üsna rõõmustavad ja ka sissetulekud on ootuste kõrgusel. Äri läheb edasi, nagu öeldakse. Projektid on kõik korralikud ja sellistest juhustest, mille jooksul sa saad oma tõelisi võimeid näidata, juba puudust ei tule. Sa saad teistega hästi läbi ja avaldad muljet, sa oskad tõmmata tähelepanu sel aastal endale ning su koostööd on viljakad.

 

 

 

Armastuses: selle külje pealt on sul samuti kõik hästi. Sinu rahulolu sellel aastal on nakkav, sinu kaaslane märkab seda ja kodus läheb kõik hästi. Võib-olla suureneb teie pere mõne liikme võtta, või siis kolite te suuremasse elamisse? Sellest aga räägi sina meile ise! 

Vallalistele: sellel aastal eelistad sa kvaliteeti selleks, et alustada tuleviku ülesehitamist korralike aluste pealt. Jäta minevikueksimused kaugele selja taha ja vaata tulevikku!

Kommentaare ei ole