{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Maole

   Pühvel oskab küll Madu kaitsta. Ja Pühvli heatahtlik pilk teeb tohutu palju rõõmu Maole, kes loodab salamisi Pühvli poolt ...

 


 Pühvel oskab küll Madu kaitsta. Ja Pühvli heatahtlik pilk teeb tohutu palju rõõmu Maole, kes loodab salamisi Pühvli poolt toetust ja abikäsi ning tahab samal ajal olla selle privileegi vääriline.

Sa ei ole laisk ega suli, sa oled pigem visa ja sitke. Leivast sinu laual puudu ei tule ja isegi, kui see leib on natuke liiga kõva, siis vähemalt oled sa ta oma kätega välja teeninud. Sa oled valmis isegi tõestama, et visadus viib alati sihile. Sa näitad välja töökust, mitte madalaid tegusid; tarkust ja kannatlikkust, mitte rünnakut. Iga asi omal ajal. Pühvel seisab sinu selja taga ja sa tead, et sind ootab ees väga hea aasta. Väike ääremärkus ka: ära võta alati inimesi sõnast ja ära uita mööda tundmatuid radu.

 

 

 

Armastus: kui sa oled suhtes, siis on teie vahel ilmselt kõige tugevam side hetkel. Te tunnete, et hoiate teineteist: ettevaatust ainult, et te üksteist ära ei lämmata, see võiks rikkuda ära selle ilusa pildi.

Vallalistele: Kui sa leiad haruldase pärli (sinu silmis), siis ära võta kohe liiga palju ruumi tema elus, see võib ta põgenema ajada. Ja ära ole liiga otsekohene.

Kommentaare ei ole