{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Koerale

   Pühvlil ja Koeral on päris palju ühist. Nagu näiteks mõlema kaitsev, realistlik ja vapper külg. 2021. aasta ei tule ilmselt lõbutsemise t...

 


 Pühvlil ja Koeral on päris palju ühist. Nagu näiteks mõlema kaitsev, realistlik ja vapper külg. 2021. aasta ei tule ilmselt lõbutsemise tähe all aga vähemalt ei ole tegemist ka reklaamipettusega.

Sa rabad tööd teha ja oled paju usaldusväärsem, kui kunagi varem. Sinu eesmärgiks on minna edasi ja muuta oma elu paremaks. Sa ei hoia oma jõudu ega energiat kokku ning ei lase eksimustel juhtuda. Sa oled väga professionaalne, sihikindel ja väldid ettevaatamatusi. Sa tahad oma positsiooni tugevamaks muuta, selle asemel, et otsida muutusi.  Isegi, kui mõned peavad sind töömaniakiks, sinu investeeritud aeg toob sulle mitmekordset tasu. Sinu rahalised huvid õitsevad sellel aastal!

Armastus: kui sa oled suhtes, siis pingutad sa veelgi rohkem oma suhte nimel. Kõik põhiväärtused tulevad tagasi (kodu, pere, truudus, usaldus, stabiilsus). Väikesed tülid ja mossitamised ei hakka sinu suhte tulevikku küsimuse alla panema. 

Vallalistele: isegi, kui soov leivad ühte kappi panna, on püsiv, tunned sa siiski, et praegu pole õige aeg kiirustamiseks.


Kommentaare ei ole