{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta Seale

   Pühvli ja Sea vahel on pigem kerge leida ühiseid jooni: mõlemad on oma loomult kaitsvad, rahustavad ja vabatahtlikud. Ja se...


 

 Pühvli ja Sea vahel on pigem kerge leida ühiseid jooni: mõlemad on oma loomult kaitsvad, rahustavad ja vabatahtlikud. Ja sellest juba piisab, et 2021. aasta tuleks edukas igas valdkonnas!

2021. aastal tunned sa end enesekindlana, motiveerituna ja oled isegi põnevust täis, sest sind on ootamas uued tuleviku väljavaated, mis vastavad täpselt sinu ootustele. Jah, loomulikult nõuab see kõik oma osa tööd ja vaeva, igapäevast eneseületamist ja tugevaid pingutusi sinu poolt aga sa ei saa jätta sellist juhust kasutamata. Elu on sulle ulatamas nii ilusat ja ahvatlevat koogilõiku - võta ainult vastu! Ära ole ainult liiga tormakas, sest kannatlikkuse ja pika meelega võib teha rohkem, kui raevu ja vihaga. Ära jookse pimesi, kui sa jätad dialoogi vahele, siis ei lõika sa sellest aastast kasu. Kuula oma südant: ta ju annab sulle head nõu? 

 

 

 

Armastus: sinu suured ja kõrged väärtushinnangud ning printsiibid märgivad seda aastat. Pere on sinu elus tähtsal kohal. Kui sa oled suhtes, siis oled sa lojaalne ja truu. Kui sinu suhtes peaks tekkima möödarääkimisi, siis tahad sa kõigest kohe rääkida. Sa tahad elada puhta südametunnistusega ja kes saab sulle seda ette heita? 

Vallalistele: konservatiivne Pühvel tahaks sulle anda elumõtet armastuse koha pealt, no vähemalt kingib ta sulle ilusaid tuleviku väljavaateid. 


Kommentaare ei ole