{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on tegelikult Jäära tähtkujus sündinud inimesed? Oled nõus või ei ole?

 Kevad algab 21. märtsil, täpselt samal kuupäeval algab ka Jäära tähtkuju, mis kestab kuni 21. aprillini. Nii nagu kevad muudab kõik ...

 Kevad algab 21. märtsil, täpselt samal kuupäeval algab ka Jäära tähtkuju, mis kestab kuni 21. aprillini. Nii nagu kevad muudab kõik uueks, on ka Jääral samasugused võimed. Aga tal on ka omad puudused. Ja oma isiksus. Kõike seda on tema juures dikteerinud planeetide seis tema sünni ajal. 

Foto : unsplash


 

Jäära element: tuli

Tema vastand sodiaagimärk: Kaalud

Metall: raud

Valitsev planeet: Marss

Värv: erkpunane

Parfüüm : mürr

Sümboolne väljend: ma olen

 

Jäära tähtkujus sündinud naine on tavaliselt saleda ja treenitud kehaga, pikkade jalgade ja uhke peahoiakuga. Tal on meeldiv naeratus, hea huumorisoon. Ilusad käed, kannab hinnalist sõrmust.

Ta on aktiivse eluviisiga, energiline ja elujõuline. Kui teeb midagi, siis kogu hingega. Lihtsalt kodus istumine ja laste eest hoolitsemine ei ole tema jaoks huvitav. Jäärast naine töötab sageli finantseksperdina, ajakirjanduses või meditsiinivallas. Ta tahab liikuda, kasutada oma pead ja mõistust ja tunda end vajalikuna.

Armastuses on ta kirglik ja tahab kõike. See võib mõnikord teistele hirmutavana tunduda. Armastusel on tema elus suur koht ja selle tõttu kannatab ta ka palju. Nooruses purustas ta palju südameid ja elas nagu liblikas, lennates õielt-õiele. Kuni kohtus selle ainukese ja õigega. Ta mitte ei armasta seda ainust, vaid jumaldab teda. Selleks, et teda endale saada, paneb ta kõik mängu. Ta on valmis kõigeks oma armastuse nimel.

 

 

 

Jäära tähtkujus sündinud mees aga on see, kellel on kogu aeg midagi pooleli ja kellel on alati kiire. Ta on saleda ja atleetliku kehaehitusega, pigem närviline, täis energiat ja elujõudu. Kui ta naeratab, siis on näha tema ilusaid hambaid. Talle meeldib elu ja ta võtab oma elult kõik, mida võtta annab. Tal on sama palju sõpru, kui vaenlasi ja isegi natuke rohkem tänu sellele, et ta ei ole just kõige paindlikuma meelega varustatud. 

Ta on tegutseja, looja ja võimul seisja. Poliitika huvitab teda aga ta ei ole selle jaoks piisavalt paindlik ega oska kõigile meele järgi olla. Heal juhul võiks ta proovida aktivistina midagi teha või hakata erakonnajuhiks. Temast saaks väga hea advokaat, suurepärane jurist, keda saadaks kindel edu. Ettevõtlus sobib talle hästi.  Militaaralad köidavad teda samuti ainult, et kasarmus hakkaks tal igav. Teda saadaks edu ka meditsiinivallas kirurgina töötades.

Armastuses on ta tavaliselt tuline ja kiire. Selline, kes armub esimesest silmapilgust. Kui tema tunnetele aga ei vastata, siis leiab ta uue huvialuse. Tunnetevallas käib tema juures kõik ruttu: ta armub ruttu ja pettub sama ruttu. Ta võib abielluda noorena ja .... mitu korda. Talle meeldivad lapsed.


Jäärad on sarvedega loomad, kes sümboliseerivad jõudu ja viljakust. Ta on karjajuht, kellel on olemas kõik vajalikud eeldused selleks, et edu saavutada. Teda valitseb sõjajumal Marss, ta ei karda võitlust ega kaitsta oma arvamusi. Ta elab hetkes, tegevuses, kiiruses: aeglus ja leidus mõjuvad talle tapvalt. 


Kommentaare ei ole